מרפאת כאב בני ציון

סיוקי1

New member
מרפאת כאב בני ציון

שלום לכולם, אני חדשה פה (לצערי) ותהיתי אם מישהו היה במרפאת כאב בני ציון בחיפה ויכול לספר חוויות..
תודה מראש

סיוקי1

New member
אני אוסיף

ואומר כי אני סובלת במשך 12 שנה מכאבי לסת לאחר ניתוח (אין לי סחוס בפרקי לסתות) אשר הסתבך ובעצם נכשל.
בשלושה/ארבעה חודשים האחרונים הכאבים הגיעו לרמה בלתי נסבלת אשר מונעת ממני לתפקד בצורה הכי בסיסית (לישון/לאכול וכד..)
קיבלתי מרשמים לכדורים רבים:
זאלדיאר, תרמדקס 200 מ"ג, אוקסיקוד, ארקוקסיה, טרגין, קספו וייתכן שעוד כמה..
מיותר לציין כי כולם ככללם השפיעו לזמן קצר מאוד והפסיקו, גרמו לי לתופעות לוואי נוראיות והוסיפו רבות לדיכאון מהכאבים.
המליצו לי על מריחואנה רפואית ולשם כך אני ממתינה לתור במרפאת כאב בבני ציון ולכן אשמח לקבל עצות ממי שכבר היה שם.
תודה רבה!!!
סיון

Sigal H

New member
ברוכה הבאה

אני מטופלת במרפאת כאב ברמב"ם, ורק ממש לאחרונה התחלתי תהליך לבקשת קנביס רפואי, אז חוויות או עצות פרקטיות אין לי לתת לך. בטח יבואו עוד מעט אלה שמבינים יותר.

את רשימת הכדורים אני מכירה היטב... היום אני בלי כלום כי אסור לי, הם מתנגשים עם דברים אחרים שיש לי. אחד מהדברים האלה גם גורם לכאבים בלסת ומקשה עליי את האכילה (בעיקר בגלל צרות בשרירי הבליעה והעיכול), אז אני קצת, בערך, יכולה לנסות להזדהות. לא מתיימרת להבין, אבל שולחת לך חיבוק בכל זאת.

אגב קטן, את מוזנת בדרך חיצונית או עם מזון מיוחד? אצלי הכל רך וחתוך קטן קטן (וטעים נורא, במשפחה שלי בשלנים אחד אחד), ומשלימה לפי הצורך עם אנשור או פודינג של חברת "הדסה". זה טעים יותר ממה שזה נשמע :)

שולחת לך חיבוק חם וחיוכים קטנים בחופן, ומקווה שתרגישי יותר טוב במהרה

סיגל

סיוקי1

New member
תודה

על התגובה המהירה..
אני כיום מוזנת ב"אוכל של זקנים" בעיקר, מרקים, פירה וכד,
ירדתי כ- 7 קילו בתקופה האחרונה ובכללי ניתן להגיד שאני לא סובלת מתיאבון יתר או תיאבון בכלל...
כבשלנית וכמי שבאה ממשפחה של בשלנים אני יכולה להגיד שהכל נמאס די מהר כשאי אפשר ללעוס והדבר שהכי מתחשק לי זה איזה סנדוויץ טוב ומושקע (לא יקרה כנראה בזמן הקרוב) ולכן זו גם בעיה..
אני יכולה להמליץ לך על דגים כפתרון נוסף לבעיות לעיסה (אם לא חשבת עליו עד עכשיו)..
את אנשור ודומיו אני מכירה היטב....

בהצלחה עם קבלת האישור...
סיון

ברוכה הבאה

לא מכירה את מרפאת הכאב בבניי ציון

אך גם אני עברתי ניתוח קשה בלסתות,ברמב"ם בחיפה.

איין לי עיצות מועילות,את רובם את כבר יודעת...

מקווה שישתפר אצלך במהרה אור

ברוכה הבאה

היי סיוקי,

סליחה על האיחור הגדול במענה, אבל .. היו כמה ימים ....
קודם כל ברוכה הבאה.
את מוזמנת להתרווח , לקחת לך כוס קפה או שוקו, או סתם מים מינרלים מצוננים, ולנוח על הפופים או הכורסאות החדשות שסידרנו לנו כאן בפורום

לעניין בני ציון - אינ לא יכולה לעזור, כי לא מכירה, אלב בהחלט מכירה את המפראה של רמב"ם.
אני מניחה שכמו בכל המרפאות - לא המיקום שלה חשוב, אלא הרופא שאת "נופלת" עליו. יש טובים יותר ויש פחות
אני מקווה מאוד- שאת תגיעי לרופא הנכון.

למעלה