מרפאת עור בים- המלח

• פותח הנושא iptc
  • פורסם בתאריך

iptc

New member
מרפאת עור בים- המלח

לכל חברי מההוה והעבר ברשותי מרפאת עור בים- המלח במלון ספא-קלאב אואזיס נקראת iptc-deadsea www.iptc-deadseaclinic.com המרפאה היא היחידה שמשמשת ספק של משהב"ט (משרד הביטחון) רופאי עור בעלי ניסיון עשיר ומוניטין רב. אשמח לשרתכם בעתיד כמו בעבר בהיותי מנכ"ל מלון צל הרים. הטיפול הוא לאחר ביקורת רופא המאבחן את המצב הנקודתי ברגע ההגעה לים המלח, בניית תוכנית טיפולים למשך השהייה וטיפול של אחיות במשחות יחודיות. הצלחה מובטחת רמיסיה ארוכה. המרפאה משותפת עם בית חולים רבין פרופסור דוד מנהל מחלקת עור. גמר חתימה טובה שנת אושר, בריאות והצלחה מאחל אהרוני אבי - 054-2209287

KaZaA

New member
אין כמו בארץ...

כל החולים המגיעים לים המלח מגרמניה וארצות אחרות באירופה מטופלים במרפאות המצויות בים המלח, זוכים לביקור ומעקב אצל הרופא, לטיפולים אצל האחות ולתרופות בהתאם למצבם. גם משרד הביטחון ששולח את חייליו ואת אלה שקיבלו את המחלה תוך כדי השירות שלהם - משתמש במרפאות מעין אלה כדי לספק את הטיפול הרפואי הנאות. לעומת זאת ובניגוד לכל אותם הפראיירים שהזכרתי עד כה, שמבזבזים את הכסף שלהם על המרפאות הללו - זכיתי לקבל שירות מעולה מקופת החולים שלי. קופת החולים שלי חושבת שמעקב רפואי הוא מיותר לחלוטין - קופת החולים יודעת שאני הוא המומחה מספר אחד בעולם לפסוריאזיס- ושיפסיקו לבלבל לנו במוח עם כל הרופאים והמחקרים הללו... קופת החולים שלי גם חושבת שאני יודע היטב אילו תרופות לקחת ומתי... ושאני גם מסוגל לבצע את כל הטיפולים הללו בקרקפת לגמרי לבד. קופת החולים שלי לא לבדה - בצורה פלאית כל הקופות בארץ החל מקופת חולים מכבי, כללית מאוחדת וכל האחרות - חושבות בדיוק אותו הדבר!!! - לשיטה הזו שכולם חושבים את אותו הדבר במקרה ובלי שום תיאום מראש קוראים באיזה מילה שאני לא זוכר כרגע... איזה כיף לי לדעת שאני בידיים טובות. גם אתם חושבים ככה? נ.ב. יום אחד יקום איזשהו פונקציונר בהנהלת קופת החולים וישאל את עצמו - למה אני מממן את החופשה של כל החולים האלה בבית המלון? ואז יקום מישהו ויגיד - אבל הם עושים שם טיפול רפואי! חשוב! ואז יחשוב שוב פעם ויגיד - אבל הטיפול הזה נעשה בלי ליווי של שום רופא או אחות - איזה מין טיפול זה?

C33

New member
בלי ליווי והשגחה רפואית?

גם בלי כל הדרכה ! הרופאים משמשים פשוט כפקידים ומנפקים לנו לבקשתינו את האישור המיוחל. פניתי לטיפול במרפאה המשולבת לפסוריאזיס+דלקת מיפרקים בבי"ח איכילוב, במיפגש הראשון חשבתי שסוף סוף מישהו יתייחס, יטפל(אולי אפילו אקבל תרופה ביולוגית), ויעשה מעקב רפואי................נאדה !!! החזירו אותי למטוטקסט שעזר לי בעבר כמו כוסות רוח למת, וגם עתה מלבד לדפוק לי את הכבד לא מועיל במאום.

C33

New member
הלללווווו.... אני חן (*_*) זוכרים?

אולי לא זיהיתם אותי בחליפתי החדשה C33 ולכן אתם מתעלמים במופגן?

zepelin

New member
אני מכיר כמעט את כולם, אם תצרפי את משקל

כל המצולמים אז. ותשווי אותו למשקלם היום ההפרש יהיה 250 ק"ג פחות. ולו רק בגלל האיש משמאל בפרופיל.

ds213

New member
../images/Emo230.gifהיי חן גם אני הלכתי לאותה מרפאה שלמתי עב

עבור הביקור (לא מקבלים לשם הפניה וגם לא החזר) ו.....כלום הגעתי עם הבדיקות ונשלחתי ל...עוד ,בקושי דקה אצל הרופאה ושום דבר. ותכל'ס אין לי סבלנות לטרטור . עדיף רופאת העור שלי. ואנחנו לבד בים המלח מאחר ולא מעניין את קופות החולים מאיתנו ,בקרתי במרפאה בים המלח ומן הראוי שיכירו בטיפולים שנעשים שם ויכניסו לסל בריאות ויתנו החזרים מה שטוב למשרד הבטחון ראוי וטוב לכלל החולים. קופות החולים ומשרד הבריאות מבחינתם " ראש קטן " לא נראה שאכפת למישהו שם ממה שעובר עלינו. יונה טאוב הגיע עם המרפאות להסכם מחיר מוזל לחברי אגודה ועל כך כל הכבוד .

C33

New member
אולי כדאי לפנות לקופות החולים שיכירו במרפאה

אם אין ברצונם לפתוח מרפאות משלהם?

ds213

New member
../images/Emo230.gifהתקשרתי לכללית פלטינום אמרו לי להתקשר לפ

פניות הציבור.

זהב 21

New member
אינטרסים כלכליים

קופות החולים פועלות משיקולים כלכליים בלבד. הן לא פותחות בכוונה שום מרפאה בים המלח - אולי כי עלות יום אשפוז, אפילו אשפוז יום, ועלות טיפול פובה בבתי החולים...הוא הרבה יותר יקר... וזה כסף שנשאר בתוך מערכת הבריאות, בין קופות החולים - לבתי החולים. ביקור בבית חולים עם טופס 17 והפניות - עולה הרבה יותר כסף למערכת, מאשר לממן החזר 28 לילות בשנה, לטיפול בים המלח. אם אחת מהן היתה חכמה, היא לפחות היתה פותחת בית מרקחת באזור ים המלח. המרפאות הפרטיות בים המלח שמציעות טיפולי ראש, משחות, ומעקב רופא - הן צורך חובה לחלק מהחולים. לא כולם יכולים לעשות לעצמם טיפולי ראש, ויש הרבה מקרים שבהם צריך לראות רופא כשאתה נמצא בשמש שבועיים - חודש רצוף, ובית המרקחת הקרוב ביותר נמצא בערד. ככל שיש יותר תחרות - יותר טוב.

KaZaA

New member
אז זהו - שלא!

אם הייתה תחרות אמיתית בין קופות החולים הם היו מתחרים על טיב השירות ומציעים לנו שירותי בריאות גם בים המלח. אם היה לחץ מצד החולים להכיר בהחזרים לבקור במרפאות הקיימות בים המלח - הם היו מקימות מרפאות משלהם. מה שאני מציע זה שכל אחד שיורד לים המלח ילך לאחת המרפאות ויבקש שירשמו לו בקבלה - for treatment in the solarium. לפי החוק של קופות החולים הטיפול היחידי שהן מכירות הוא טיפול בסולאריום - אני פעם ביקשתי החזר מקופת חולים - התשובה שקיבלתי הייתה - אנחנו נותנים החזר רק עבור הטיפול בסולריום. החזרתי את הקבלה למרפאה וביקשתי שייצינו עליה שהטיפול היה בסולאריום. קיבלתי חלק מהסכום ששילמתי למרפאה. ככל שיותר אנשים יעשו ככה יהיה לקופות החולים משתלם יותר לפתוח מרפאה בים המלח.

KaZaA

New member
הבהרה

כמובן שהטיפול היה בסולאריום כי המרפאה הייתה שם. וגם הטיפול שעברתי בים המלח היה בסולריום. הרופא שבדק אותי לא הגיע לסולאריום אבל גם הרופא שאצלו אני עושה טיפול בבית החולים לא נכנס איתי לתוך מכשיר ה-UVB.

../images/Emo151.gif../images/Emo24.gifלקטר זה נהדר, התועלת אפס

אם הייתם כותבים לקופות החולים ולמשרד הבריאות ולא מרפים מהם מי שהוא גם היה מתייחס לנושא. נציבת תלונות הציבור לענין סל תרופות מתייחסת רק לפניות אישיות ולא של אירגונים או גופים אחרים. קופות החולים טוענים שאין הצדקה למרפאה באזור, לא רק זאת הם טוענים שאין דרישה מצד הציבור. תפציצו את הגורמים המחליטים בפניות, אולי זה יעזור. לקטר בטח לא יעזור.

KaZaA

New member
רעיון יפה מאוד

מדוע שלא נארגן עצומה באינטרנט דרך הפורום הזה וכולם יחתמו על הדרישה מקופות החולים להקים מרפאה בים המלח שתשרת את החולים ותאפשר להם ייעוץ ומשחות במחיר סביר? את העצומה נשלח לשר הבריאות ולראשי קופות החולים (כמובן אחרי שיהיו חתומים כמה אלפים). אני קורא לכל מי שמתעתד להגיע לים המלח לקרוא לאנשים שם גם כן להכנס ולחתום על העצומה.

ofirb3765

New member
פנייה לקופה

פניתי במכתב/מייל לפניות הציבור של מכבי והעתק למשרד הבריאות בתאריך 16/8 בדיוק על עניין זה ושאר הפערים בין משרד הביטחון ובין קופות החולים. תיקים נפתחו ב-2 המוסדות אך תגובה לא הגיעה כלל.

ofirb3765

New member
קזה

רעיון מעולה, אולי כדאי לעשות את זה בצורה כלשהי בפייסבוק? זה יעלה את כמות החותמים. לכל חבר יש עוד 30 חברים בפייסבוק שיש להם פסוריאזיס.

b2erez1

New member
גם אים יקום בי"ח לפסוריאזיס בים המלח

מה זה יעזור?

למעלה