מרפא הבושם/עומר הגליל?

עדנאל

New member
מרפא הבושם/עומר הגליל?

שלום, אני מעוניינת ללמוד קוסמטיקה טבעית- ואין לי מושג מאיפה להתחיל, אני גרה בצפון ובחיפוש בגוגל נתקלתי המון במרפא הבושם ועומר הגליל מישהו יכול להמליץ לי?? תודה

עדנאל

New member
המשך חיפושים..

אני קוראת וקוראת בגוגל כי יש המון חומר בנושא..יש המון חברות למוצרים טבעיים אך לא הרבה מקומות שמלמדים, בצפון הכי נראה לי עומר הגליל ומרפא הבושם- כשחיפשתי חומר על איכות המוצרים על מרפא הבושם לא כתוב הרבה מלבד שזה מקום מדהים לראות, ועל עומר בגליל ראיתי המלצות של אנשים שניסו מוצרים אך מצד שני קראתי גם מחקר שפורסם בYNET בתאריך 7.9.07 - של מישהי שבדקה 37 מוצרים 'של' קוסמטיקה אורגנית ומצאה הפתעות אצל מס' חברות כמו במוצרי עומר הגליל יש חומר משמר ... מה אם אלמד במקום מסוים- נגיד מרפא הבושם, אך אקנה רכיבים מחברה אחרת כמו שלוס/ מדוז (קראתי בפורום כאן את ההמלצות על שניהם) זה מקובל?? אצרף את הלינק למחקר שציינתי- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3445570,00.html תודה

זו מדינה חופשית...

אני מאמינה שאת יכולה אך לא במסגרת הלימודים עצמם. את הניסיונות שלך אכן כן רצוי לעשות אך ורק בעזרת המקומות שאת סומכת עליהם ומאמינה בלב שלם כי שם את מקבלת את מקסימום איכות השמנים. אני לא יודעת מה הסיליבוס לפיו את הולכת ללמוד אך גם זה חשוב לברר לפני שאת מתחילה ללמוד, לבחון ולבדוק לגבי עומק החומר ועד כמה באמת מעשירים אותך. בהצלחה.

למעלה