מרפי יושב מהצד וצוחק... אווופ

מוותק

New member
מרפי יושב מהצד וצוחק... אווופ

אני ממש לא מבינה למה כשאני לא רוצה מישהו הוא ממממש רוצה וכשאני רוצה זה בדיוק הפוך.... סתם הגיג של לפני השינה... יום טוב

ס22ית

New member
וואוו וואוו...איך שגלגל מסתובב לו..

ככה זה...מבינה אותך.

Multik

New member
אל תאבדי תיקווה

זה בעיה של כולם ובכול זות כ 75 אחוז מהאוכלוסיה בארהב אומרים כי הם מאושרים במערכת היכסים שלהם!

Multik

New member
רק רציתי להגיד

שבסוף כולם מוצאים פרטנר. חוץ מנשותיו של ערפת

מוותק

New member
נכון, מוצאים...

אבל כל ה"שוק בשר" שהולך כאן... ובולט מאוד לעין כאן בעיר הגדולה... כל הפיק אפ וכל זה.. כולם מחפשים משהו. בסוף מוצאים, הרבה פעמים מתפשרים... אבל די, כבר נמאס להיות חלק מזה... מיציתי בחצי שנה האחרונה את ההתפרפרות והחופש... מה עם קצת מונוגמיות ?... אני מתגעגעת לשקט הנפשי הזה, לערב שקט בבית מול הטלויזיה במקום לצאת 5 פעמים בשבוע לפאבים/פיקאפ או סתם בתי קפה, לעשן את הנשמה כבר ולטחון דיאט קולה בלי הפסקה/מרטיני ביאנקו (לא היה פעם אייקון של כוס מרטיני???!? או במילה אחת - זוגיות. אבל שוב... בינתיים אני מספקת למרפי הרבה עבודה.

niva99

New member
למרות שאני לא ב"שוק הבשר".

זה כ'כ נכון מה שכתבת- מזדהה עם כל מילה. ולפעמים כשיש את האפז אנד דאונז במערכת היחסים-אלה בדיוק המחשבות שחולפות בראשי ומונעות מלעשות מעשים אימפולסיביים.

Multik

New member
u really think

tel aviv is a big city i lived in russia in moscow (12 milion) this is big city and i really liked it but after 6 month i came back to israel and u know iliving in beer-sheva and i'm happy here to. sighned a contract and in fbruary i gonna live in germany i think the life will be fun there.

למעלה