מרפסת מול מרפסת משחקים תופסת

• פותח הנושא שש
  • פורסם בתאריך

שש

New member
מרפסת מול מרפסת משחקים תופסת

כל לילה בחצות כשהמנורות בבית כבות והכריות קורצות וקוראות..את המחשב לכבות אני בקושי ניתק רוצה עוד להיות איתך רוצה לצ`טט רוצה אותך ואת יושבת במרפסת ומתקתקת ובין מטוס בהמראה לתשובה לי מקשיבה וכך השיחה מקוטעה ואני רק רציתי לומר לך אני אוהב אותך אבל לא יצא

שש

New member
תסבירי מה?

אפרת עדה למה למי ובתור מנהלת אפשר לברך גם מישהו שזכה על הודעת היום בכית השכנה

אפרת.א

New member
שש , איש יקר

עדים לנאמר לכך שלא הספקת לומר והנה, אמרת. לאהבה יפה לרגש נפלא! אהבתי את שכתבת והגבתי... אם לא ברכתי על זכיה כלשהי , מתנצלת - לא הייתי - לא ראיתי אזזזז - מוטב מאוחר (אני מקוה:) רק אם אפשר תאמר לי מי זכה ומתי - כדי שאהיה בתמונה :). בכל מקרה מזל טוב לזוכה ! כן ירבו זכיות כנ``ל יום נפלא לכולנו - אפרת

מימי 51

New member
שש - החלטתי לשתף

לאלו שמציצים ולא מבינים ועדיין לא גילו או לא בין הקוראים אנו וירטואליים המתרוצצים בין דירות של שכנים: בין פורום ``הפורשים`` לפורום ``+ ארבעים``, וכך כל אחד מאיתנו לביתו המקורי חובר כי זה הפתרון שמצאנו בכדי לא לאבד חבר, אז ככה ללא הצהרות כוונות הרחבנו שורות, הוספנו שכונות ומרפסות. אז אפרת, את מבינה? הברכה נובעת מהשכונה השניה... :)))

מימי 51

New member
תתחדש יקר

אוואו, שמחה על קשר שהוסדר, -``נעבור למעשים...`` סתומה שכמותי,רק עכשיו קולטת שעד כה היינו רק בחיזורים, אולי בגלל זה כל חושי - ערים?? אז לרגלי המרפסת הצב סולם או שניים, ונעלה חיש קל למרומי השמיים

אפרת.א

New member
אגב, מימי...

ביקשתי - העברתי הלאה - אפשרי! הנושא בטיפול!! יום טוב :))

אפרת.א

New member
מימי ושש יקיריי...

חשוב מאיזו שכונה, מרפסת , או דירה ? העיקר - הנכונות, החברות הנפלאה! אין משנה כאן אם ויזואלי, ווקאלי או וירטואלי... העיקר האהבה... דרך הודעה נבחרת של שש ``חדרתי`` - אל ``הפורשים`` הגעתי, אכן סוף סוף הבנתי:) כאשר קראתי! הודעה לשש השארתי, בפורשים - ברכה אליו נשאתי. ביתי הוא אחד יחיד ומיוחד כאן! בפורום ארבעים.. (תמיד היה:) לא נודדת , לא בוחנת אין לי זמן לנדודים:)) (הלואי והיה - בכם מעט מתקנאה:)) אם הצצתי לדבר מה אתכם הסליחה זו לא היתה הכוונה! אהבתי לקרוא אהבתי את האהבה שנרקמה! ולו אהבת שכן לשכנה:)) לכן הגבתי בקריצה:) שיהיה לכולנו יום נפלא - מלא זיו ואורה אוהבת - אפרת/איריס

מימי 51

New member
מודה, בקלקלתי נתפסתי

ואני לסרנדות ושירי אהבה כה נכספתי, הרי לכן המרפסת - בגנה לא המרתי, אז ממרומי המרפסת משליכה אליך פרח ורד אדום ומבטיחה בפעם הבאה לגלות רגישות קצת יותר גבוהה, ו`סתכל על השעה וואי מה יהיה עם זאת האהבה?

למעלה