מרץ תפסו אדם דתי שהשחית מודעות של מרץ

ATAF151

New member
מרץ תפסו אדם דתי שהשחית מודעות של מרץ

מה שחמור הוא שקהילת בית הכנסת בו הוא מתפלל עזרה לו כאיש אחד והחביאה אותו מפני המשטרה תוך כדי השמעת קללות קשות.

ארזS

New member
כמה דברים

קודם כל ברור שזאת התקווה שלך וזה לא מחוייב שיקרה במציאות, כן ?
אתה כותב שזה ברור כאילו שזה באמת ברור... זה קצת פאתטי הייתי אומר
ודבר שני האיש שעשה את זה הוא אידיוט גמור שפשוט שיחק לידיים של מרצ שזה הלחם והחמאה שלהם.
"סוף סוף תפסנו את המשחית הראשון שהוא כמובן דתי"....
תרשה לי כמנהג הצעירים : פחחחחחחח...

ATAF151

New member
הקהילה שלו היא הבעייתית

אדם בודד שעושה שטויות יכול להיות אצל כולם, הבעיה כאן הייתה שכל יושבי בית הכנסת הגנו עליו והסתירו אותו וקיללו, במקום שיתיצב מול השוטרים ויגיד את האמת ואם צריך ישלם את המחיר על מעשיו.

אני לא מתכוון להצביע מרץ בבחירות ומעולם בעבר לא הצבעתי עבורם, אני פשוט מנחש ניחוש לא קשה שאירועים כאלו רק יחזקו אותם.
בניגוד אלי שמעולם לא שקלתי להצביע מרץ, אתה דווקא כן שקלת וברצינות רבה לדבריך.

ארזS

New member
אני עומד מאחורי כל מילה שאמרתי או כתבתי.

וההוכחה בשטח היא שהאיום שלי עבד על מי שהיה צריך לעבוד, ובעזרת השם הכוח הדתי לאומי [שלדבריך אין לך שום דבר נגדו] יעלה ויצליח בבחירות הקרובות.

ATAF151

New member
יש לי נגדו

אני נגד רשימות סקטוריאליות צרות. אני בעד רשימות הכוללות סקטורים שונים למען כל תושבי העיר, ולא רק למען קהילה מסויימת שבחרה להאמין בחוקי הדת היהודית אורתודוכסית. ולדוגמא יש אנשים דתיים בכל מיני רשימות וטוב שכך.

היות ומרץ מנסה בכל כוחה להקצין את

הפערים בין דתיים וחילוניים . וכל מהלך כשר בעיניה .. אני לחלוטין לא בטוח שמהל זה יגביר את כוחה בבחירות הקרובות

לדעתי לו במהלך הקדנציה היתה מנסה למצא דרכים לגישור וישוב מחלוקות בין גושים . ומנסה הייתה להוקיעה קיצונים מכל קצווי הקשת
היא הייתה עשויה להרוייח יותר

נכון הוא שבשנים האחרונות גוברת ההקצנה בין ציבורים שונים . ורובינו לא סלחנים למעשי הזולת . אבל באם נסכיל לחיות ברמת
"אדם באמונתו יחיה " ולא ננסה לחנך את האחר

אולי אי פעם תהיה לנו ר ע נ נ ה טובה יותר

ATAF151

New member
בעבר זה הגביר

ב 2008 בעקבות קמפיין מאוד אגרסיבי מרץ נסקו ל 5 מנדטים.

32103210

New member
זאת אומרת ,ככל שישחיתו להם יותר מודעות

הם יקבלו יותר קולות ? כי אם כן ,השמיים הם הגבול,,,,

עומר247

New member
בבחירות הקודמות

מרצ היתה הכי גדולה, ככה שזו לא תהיה הפתעה ולא תהיה הפעם הראשונה

למעלה