מרץ 2008 בערוצי yes stars 123

assafTV

New member
מרץ 2008 בערוצי yes stars 123

פרסמתי את זה בפורום יס סטארס אבל גם לכם מגיע לדעת
6/3 הנובוריצ'ים (The Riches) 9/3 דוקטור הו: הכלה במנוסה (כריסמס ספיישל) 16/3 דוקטור הו 3 (ועם סיום העונה ישודר הכריסמס ספיישל החדש עם קיילי מינוג) 17/3 האנטומיה של גריי 4 סמנת'ה מי? 19/3 סוכן מחוק (Burn Notice) 24/3 להציל את גרייס 30/3 עקרות בית נואשות 4 ועוד במרץ (לא זוכר כרגע את התאריכים המדויקים): עד עצם היום הזה (Fairy Tales), רובין הוד 2, חוק מרפי 4+5 (כל הנ"ל מבית ה-BBC) והריאליטי ששמו אומר הכל - "שלוש כלות שמנות שמלה רזה אחת" שהוא לא פחות ולא יותר מבית צ'אנל 4. המנחה היא ג'יליאן משינויים בהרגלי הזלילה (You are what you eat) ב-20/3, פורים, העונה החדשה וה-33 במספר של סטרדיי נייט ליב. ארבע התוכניות שצולמו לפני שביתת התסריטאים ישודרו ברצף (שאר העונה תשודר בהמשך, עדיין אין שיבוץ סופי). החל מה-12/3 ובכל יום רביעי ב-23:10 דקסטר 1+2 בשידור נוסף, שבועי. מה-16/3 בכל לילה ב-23:10 רצועה יומית של סדרות בשידור נוסף בשידור שבועי (כל יום סדרה אחרת: עיר מקלט, אחים בדם, דקסטר שהוזכרה לעיל ועוד). באפריל יעלו: Pushing Daisies (כן, כבר יש לה סופי בעברית, לא בא לי לחשוף כעת
) וידויה הסודיים של זונת צמרת מרפאה פרטית שושלת טיודור ובמאי.. וביוני.. וביולי... אני יכול להמשיך כך עוד הרבה זמן

PopPy

New member
אסף, אתה יכול לפרסם גם בטלוויזיה?

או שאני אגנוב עם קרדיט? :)

gadgad0

New member
סחתיין על התרגום "נובוריצ'ים" ל-The Riches

יופי של תרגום.

assafTV

New member
תודה

אנקדוטה: השם המקורי שנבחר היה "הנובורישים" ואחת מעובדות הרכש הציעה לשנות ל"הנובוריצ'ים" וזה השם שנבחר לבסוף.

שאלה

אחרי שהבנתי שיס לא רוצים לשדר את עונה שלישית של מוז שלחתי מכתב כדי לקבל תגובה רשמית וענו לי שזה בגלל שהרייטינג היה נמוך.. אבל מצד שני זה לא הפריע ליס לשדר את עונות 1-2 בשידור חוזר 4-5 פעמים בעונה האחרונה בשידור יומי ובחלקם בשעות פריים-טיים. אז למה לעזאזל לא משדרים גם את עונה 3 ?

PopPy

New member
רק ניחוש

אולי היו להם זכויות שידור לעונות הקודמות, והם לא קנו את הזכויות לעונה השלישית..

זה לא הצחיק גם בפעמים הקודמות שכתבת את זה../images/Emo46.gif

אדרבא אני מבסוט שאף אחד לא צופה ומצידי שישדרו בשלוש לפנות בוקר - העיקר שישדרו. ואת הזכויות הם קנו כמעט בוודאות או טלי או אסף כתבו על זה בפורום וגם במייל ששלחתי להם מזמן ושאלתי גם טלפונית הם לא הכחישו שיש להם את זכויות השידור.

gilriv

New member
אסף -?

רכש בריטי
ביום ראשון 9/3 -מתחיל ב- סטארס1 'עד עצם היום הזה {עיבוד של הBBC לאגדות ילדים ממיתב שחקני בריטניה שווה לראת בשעה 22.00 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ועל תשכחו את הסידרה המומלצת והטובה של ג'יימס נסביט פעם נוספת חוק מרפי { בסטארס2 עונה4 ב21.30 סדר חדש {למי שלא ידע בשעה מוקדמת ב23.35

למעלה