שקרים לאדמות הצ'אנס של הקרב לחיים.
"צ'אנס" - הפרק השני לא היה טוב כמו הראשון. אם אני אהיה כנה הוא אפילו היה משעמם. הדבר היחיד שאולי הציל אותו היה המפגש בין צ'אנס לבעל השוטר של ג'קלין והתהיה מי הגיע בסוף הפרק לצ'אנס - ג'קלין או ג'קי(ההימור שלי הוא על ג'קי, אגב). מעבר לזה הכתיבה גם הייתה קצת משעממת ולפעמים הרגשתי שגם הקצב בפרק מאוד איטי. מה שכן נראה שיש כיוונים שמנסים לפתח את הסדרה אליהם ואני מקווה שזה יכניס יותר עניין להמשך העונה. ציון: 6.
"החיים עצמם" - אני קצת מופתע שזה היה הפרק שסגר את העונה. בעיקר בהתחשב בהצלחה של הסדרה ובזה שהרשתות הגדולות בארה"ב אוהבות לסחוט את זה עד הסוף - להאריך עונות למקס'(22 פרקים) בנוסף להזמין עוד פרקים נוספים(לפחות 1): בכל מקרה היה פרק טוב, אבל לא יותר מזה. העלילה בעבר עם ג'ק ורבקה הרגישה לי ארוכה מדי. כנראה בגלל שזאת לא הייתה רק עלילה אחת, אלא שתיים. זה הרגיש לי קצת יותר מדי. לרגע חשבתי שהפרק משבוע שעבר סגר את העלילות של השלישייה וזה של השבוע את של ג'ק ורבקה, אבל אז הייתה דקה בערך שקרתה בהווה. אה והיה ברור שהבליינד דייט של ג'ק ורבקה, לפני שהם נפגשו, לא היה אחד עם השני. בקיצור היה פרק טוב, אבל היו מוצלחים הרבה יותר העונה. אה ולטעמי זאת הסדרה החדשה הכי טובה שעלתה העונה ביס. ציון: 7.

"אדמת הפקר" - עונה 2 נפתחה בפרק לא משהו. קודם כל חבל לי מאוד שלא קיבלנו תקציר בתחילת הפרק של העונה הקודמת. לא ברור לי למה. בכל מקרה הפרק... היו בו יותר מדי קלישאות. יותר מדי דברים צפויים והכי חשוב היו כמה קטעים ממש מגוכחים(למשל כל הפשיטה של האלמנה על המפעל). אבל הבעיה הכי גדולה היא שהפרק היה די משעמם. הדבר היחיד שהמשיך להיות מהנה היה הכריאוגרפיה של הקרבות, וזה פשוט לא מספיק. אני מקווה שיהיה שיפור בהמשך העונה. ציון: 5.

"הטובות לקרב" - זה היה פרק ארוך. אבל ארוך וטוב. לא מעט בזכות אלסבת' טסיוני, הייתי אומר. אבל גם העלילה המשפטית הייתה מעניינת. אני גם מניח שהיא שאבה סוג של השראה מהפרק הזה של אחת מסדרות "החוק וסדר"(או אחת האחרות) בה צולם פרק שעסק בטראמפ, אבל לא שודר בסוף. מצד שני העלילה הזאת הייתה מיחזור של לפחות 3 עלילות דומות שהיו גם ב"האישה הטובה". אה ואני עדיין לא התרגלתי לקללות שנזרקות מפעם לפעם בסדרה. זה מוזר לי, עדיין. העלילה עם דיאן גם הייתה מוצלחת בסה"כ, אבל מצד שני הסוף שלה היה... נוח מדי, לדעתי. אה ולוקה בטוח דיברה על אלישיה כ"החברה שלה", נכון? העלילה של מאיה... היא הייתה קצת יותר מעניינת מבד"כ. ציון: 8.

"שקרים קטנים גדולים" - היה פרק... Meh. לא טוב מדי ולא חלש מדי. העלילה של ג'יין לא הייתה ברורה לי... "החשוד" שהוא אכן מי שאנס אותה או לא? פשוט נראה היה שהוא לא מזהה אותה, ואני לא בטוח אם ג'יין הייתה צלולה כשהיא ראתה אותו, ככה שלא ברור אם הוא אכן מי שהיא חשבה. המפגש של סלסט עם הפסיכולוגית היה... מעניין. אני תוהה כמה היא באמת מאמינה במה שהיא אמרה. העלילה של מדליין לא הייתה מעניינת במיוחד, אני חייב להודות. מה שכן הייתי בטוח שאחרי התאונה מישהו מהם ייפגע בצורה הרבה יותר רצינית, אבל נראה שהם יצאו סה"כ במצב טוב. קו העלילה עם אמאבלה וזיגי מתחילה להיות מעיקה כמו עלילת הרצח. אם הם מתכננים לחשוף את הקורבן או את הזהות של מי שפוגע באמאבלה, אז שיעשו את זה כבר. בקיצור מתחיל להימאס לי קצת. ציון: 6.