הים המקביל והחיים.
"מקביל" - הפיילוט היה טוב בסה"כ, אבל אני חייב לציין שאני קצת חושש מההמשך, כי אני מנסה לחשוב איך הם מתכננים להחזיק סדרה שלמה על הבסיס של הסדרה. האם עכשיו כל פרק ייסתיים בעוד ניסיון התנקשות באשתו של הווארד וסיכול שלו? האם יש להם תמונה יותר גדולה לעלילה של הסדרה שהם פשוט לא הציגו עדיין? אני מקווה שכן. בכל מקרה אני תוהה על מה עוד הווארד המקביל שיקר להווארד, חוץ מאשתו. הכתיבה בפרק הייתה טובה למדי ואפילו הייתה מותחת, למרות שאם אני אהיה כנה העלילה הרגישה קצת איטית וכבדה. ציון: 9

"החיים עצמם" - עוד פרק עם קצת יותר מדי קלישאות. בעיקר בחצי השני שלו. כל הסיפור של דז'ה בפרק הרגיש לי קצת יותר מדי... פילרי. כאילו הם לא ידעו מה לעשות בקטעים שבין הבילוי של הבנות בווגאס לבילוי של הבנים בווגאס בהווה, אז הם גם החזירו את דז'ה לקלחת, כדי למלא כמה דקות. אגב מעניין איפה היו הבנות הביולוגיות של רנדל, הם אפילו לא הקדישו לזה משפט, או שאולי פספסתי? העלילה של הפרק גם לא הייתה מעניינת יותר מדי. בכנות העלילה בעבר הייתה יותר מעניינת מכל העלילות של ההווה. בקיצור... פרק בינוני למדי. היו לו את הרגעים שלו, אבל בסה"כ לא הבריק או המריא. ציון:6.

"אריות הים" - פרק טוב, חוץ מהקטעים של קליי שפשוט נראים לי מיותרים ולא ממש תורמים לסדרה. מבחינת העלילה המרכזית. ועכשיו שהחבר שלו נהרג נראה לי שזה הולך להיות קו עלילה שאני ממש לא אוהב. אולי זה נועד לפתח את הדמות שלו, כעת או שמא זה נועד להכניס דרמה מיותרת ועוד כמה קלישאות שהם עדיין לא נגעו בהן? השורה התחתונה - היה מעניין ומותח. לרוב. ציון: 8.