"מרצ´נדייזינג!"

chatenoire

New member
"מרצ´נדייזינג!"

סוד השוורץ ודרכם המופלאה של היוצרים לעשות בוחטות עצבניות של כסף. החל מפוסטרים וחולצות וכלה בפסלי-אספנים במאות שקלים, כמעט לכל גיבור קומיקס (וכל מדיה אחרת) יש את ליין העיצוב הפרטי שלו שבטח גורף יותר כסף מהחוברת עצמה. עד לאן אתם הולכים עם הגיבור האהוב עליכם: חולצה? פוסטר? מזבח קטן וצנוע? איפה מותחים את הקו האדום ואומרים "זהו, זה כבר מוגזם"? (מי החוליה החלשה?)

ויאגרה

New member
הגבול

בעיקרון, לא יותר מחוברות, אבל... עכשיו, גם חולצות שעליהן מודפסות דמויות מחוברות קומיקס הפכו לאופנה והן לא נחלתם של חובבי קומיקס בלבד. חוץ מזה, משחקי מחשב בכיכובם של גיבורי הקומיקס יוצאים לשוק ומצליחים, אז אין סיבה שלא לרכוש אותם. חוץ מזה, לפי דעתי, אדם ירכוש פוסטר של קומיקס מפני שהוא יוסיף לחדר, ולא בגלל הגיבור המצוייר עליו...זה מה שאני הייתי עושה. לא קונה בובות או אביזרים. מזבח קטן וצנוע אני מקים רק לשטן ולעצמי.

The Flash

New member
זה בגלל שכמה מהם טובים!

משחקי המחשב שיצאו, זה לא משהו שתולים על המדף ומחכים שיעלה לו המחיר מי מאיתכם שראו את ספיידרמן-משחק הסרט יסכימו איתי שזה משחק מהים! פשוט תופס את כל מה שצריך להיות כדי להיות ספיידרמן, לי זה קצת קירטע כי המחשב שלי לא כזה חזק(ולצערינו באמת צריך מחשב חזק בשבילו) בהשוואה ל2 המשחקים הראשונים, שלבד הם דיי טובים אך בהשוואה לשלישי הם כלום! נסו את ספיידרמן משחק הסרט גם אם אתם לא אוהדים כאלה גדולים של יורה הקורים, מה יותר טוב ממקרב אוויר נגד הנשר או הגובלין הירוק כשמשעמם, הא?

ויאגרה

New member
מסכים לגמרי...

יצא לי לשחק בשלבים שהזכרת - כיף לגמרי. גם לשמוע את השטויות שהם אומרים זה נחמד.

watcher

New member
פוסטר של סייברטות´

מאת מארק טקסריה. זה, פחות או יותר, מסכם את היסחפותי לעולם האביזרים הנילווים.

green lantern

New member
גבול../images/Emo35.gif

איזה גבול
אם אני אראה טבעת של GL בחנות.. כל חנות... כל מחיר... אני אקנה... ואני כבר מלא זמן רוצה לקנות את הפסל של קייל ריינר שעומד לו בירידים של עולם הקומיקס... ואני מרבה לקנות אקשן פיגרס (אני מתכנן על בובה של R2D2) אז גבול
לא נראה לי.. למרות שאני לא חושב שאני אקנה בובה של ספיידרמן.. על מי אני עובד אני כבר מחכה לקנות כמה בובות של הסרט...

giri

New member
שאלה מצויינת...

כי תמיד חושבים שיש יותר כוח מאשר כשניצבים מול משהו מיותר לגמרי שנורא בא לקנות... ביריד האחרון קניתי שני פוסטרים של אלכס רוס. ביריד לפניו הזמנתי שתי חולצות כנ"ל. לא כי אני כ"כ אוהבת ספציפית את הדמויות האלו, אלא כי הציורים היו מדהימים. מצד שני, ההסחפות הכי גדולה שלי לא היתה של מוצרי סביב אלא של חוברות עם כריכות שונות (זה כל כך מרגיז, השחיטה הכשרה הזו...) מסדרת ARIA קניתי בערך כל כריכה / שחור לבן / TP וכו´. סתם. שלוש חוברות זהות, עם כריכות שונות. הייתי קוראת לזה הסחפות, זה כמו לקנות פוסטר. בובות? עוד לא עשו משכנעות מספיק. כוסות? לא תודה, זה לא שורד. חולצות? רק לאפקט שאי אפשר להשיג אחרת (החולצה של הארלי והג´וקר של אלכס רוס... שי לבש אותה בכמה ירידים - תודו שהיא מדהימה) ופוסטרים - רק אם הם ישמחו אותי. מזבחות? לקומיקס? מה קרה למטרות נעלות יותר כמו... (ראיתי פה מישהו בפורומים שכל החתימה שלו מלאה בגאוות צ.ה.ל, נחשו איזה מזבח יש לו בבית...
)

למעלה