מרציפן

מון שרי

New member
מרציפן

הכנתי עם הילדים שוקולדים בתבניות של חיות וכו' וכולנו מאד נהנינו. עכשיו אני רוצה לעשות את זה עם מרציפן ויש לי שאלות - קודם כל האם זה אפשרי לשים מרציפן בתבניות ולקבל צורות? - בנוסף, האם אפשר להכין מרציפן בבית, או שעדיף לקנות, איך מכינים ו/או איפה קונים גוש מרציפן. ושאלה נוספת: ראיתי למטה שנכתב משהו על בצק סוכר, ורציתי לשאול מה זה? תודה.

קישלורן

New member
מתכון: מרציפן בסיסי

מרציפן בסיסי רכיבים: 250 גרם שקדים קלופים וטחונים לאבקה 250 גרם אבקת סוכר 1 חלבון ביצה תמצית שקדים אופן הכנה: מערבבים שקדים טחונים ואבקת סוכר. מוסיפים חלבון ותמצית שקדים ולשים עד שמתקבל בצק נוח לעבודה. צובעים בצבעי מאכל, יוצרים צורות ואפשר לגלגל בסוכר. מקור המתכון: אתר פסטו עד כמה שידוע לי יש מרציפן בסופר

אפשר לקנות צורות מרציפן מוכנות

בסופרים הגדולים. יש גם מרציפן גולמי שנמכר בחנויות מיוחדות - יש חבילות של 1/2 קג' ו-1 קג'. אפשר לפסל צורות ממרציפן, אפשר לגזור צורות בעזרת תבניות (כמו שעושים עוגיות עם צורות). בצק סוכר - זה הציפוי הלבן לעוגה כמו שאת רואה בעוגות בחתונה. אפשר כמובן לצבוע אותו בצבעי מאכל, וגם לפסל ממנו צורות. בפורום מתכונים את יכולה למצוא מתכון והסברים על בצק סוכר.

מירבלי

New member
אפשרי להכין הכל עם מרציפן

ראי תמונה מצורפת מרציפן קנוי ניתן לקנות בתבליני הכפר ברשל"צ המחיר ל-1 קג' 48 ש"ח ניתן לקנות גם בגרובשטיין בת"א וגם ב-4 שף בת"א וגם במר קייק בנתניה בצק סוכר משמש לפיסול וציור ועטיפת עוגות

מירבלי

New member
לגבי בצק סוכר הינה עוגה מפוסלת

מבצק סוכר שעשיתי לבת שלי ליום ההולדת

למעלה