מרצ'נדייזינג ודוקטור הו

John the Savage

New member
מרצ'נדייזינג ודוקטור הו

זוכרים את הסמיילרים? האלו בפרק השני של העונה ה-5 שנראו נורא מגניבים אבל לא באמת היו נחוצים לעלילה בשום צורה? כשראיתי את הפרקההואבפעם הראשונה, חשבתי שהם עוד יחזרו, כי מה הטעם להמציא יצורים כאלו סתם בשביל פרק אחד שגם בו הם מיותרים? אלא שמאז הם לא חזרו, וההסבר היחיד שמופאט סיפק לקיומם הוא ש"זה משהו שהייתם מצפים לו בפרק של דוקטור הו".

ואז בפרק שלאחריו הופיעו הדאלקים המחודשים בכל מיני צבעים שניראו יותר כמו פאאוור רינג'רז, שזכו לתגובות ממש לא מתלהבות בקרב מעריצי הסדרה, ובסופו של דבר גם מופאט הודיע שלא יחזיר אותם שוב.

כשראיתי את הפרסומת הזו, שמשודרת שוב ושוב בביביסי אמריקה (ואולי גם במקומות אחרים), ניראה לי שקיבלתי את התשובה למטרת הקיום של הסמיילרים ושל הדאלקים הצבעוניים:
http://www.youtube.com/watch?v=kUgRcqauwgU

מה אתם חושבים? מופאט הכניס אותם לעלילה רק בגלל הסכם בין הביביסי ליצרנית הצעצועים, או שיש סיבה אחרת שאני מפספס?

ailag

New member
מופאט הכניס אותם כי הם התאימו

ואז מי שעושה את הצעצועים חשב שאפשר לעשות מזה כסף כי זה עוד צעצוע.

קורה שיש מפלצות לפרק אחד, יש עוד יצורים שלא חזרו.

John the Savage

New member
יש המון יצורים שלא חזרו

אבל לא הרבה כאלו שלא היה להם שום חלק מהותי בעלילה והופיעו רק בתור קישוט, ואז גם הפכו לצעצוע. ואיזו סיבה היתה לדאלקים הצבעוניים?

לא שיש לי איזשהו בסיס לעניין מעבר לתחושה, אבל לא הייתי מוציא מכלל אפשרות שהיה איזשהו הסכם כספי בין חברת הצעצועים לבין ה-BBC שהשפיע כאן.

ailag

New member
אני משערת שבאלו הם ראו פוטנציאל

הם עושים צעצועים להכל (כל וריאציה על כל דמות מקבלת צעצוע...) השאלה מה מפורסם יותר ופחות. בטח זה הם חשבו שימכור יותר.

דאלקים אני חושבת שהם רצו לרענן אותם ופשוט זה לא הלך להם אז הם משכו. הם היו מוכרים טוב גם אם לא היו צבעוניים ככה, אולי הם רצו לעשות פרקים שבהם יותר מבדילים בין התפקידים שלהם? לא יודעת. סתם אופציה. אני שמחה שהם לא הלכו בכוח על הדאלקים שאנשים לא אהבו.

וכן. כסף, BBC, תקציב שתמיד חסר.

למעלה