מרצ'נדייז בישראל

orendx

New member
מרצ'נדייז בישראל

רציתי לדעת היכן בישראל ניתן לקנות חולצה של הדנבר ברונקוס ואם אי אפשר בארץ האם ניתן לרכוש מאתר בחול עם משלוח בעל עלויות סבירות ולא משלוח שעולה יותר מהחולצה. תודה רבה.

Yo-man

New member
היתה פעם חברה

שנקראה must stop שיכולת לקבל כתובת בארה"ב, להזמיטן באנטרנט לאותה כתובת, והם היו שולחים את זה אליך בתוספת תשלום. לצער כולנו הם נסגרו כבר, ועד שנשמע על מקום חדש, זה ענין של חברים ומשפחה שמוכנים לסחוב בשבילך דברים.

ranatz

New member
יש חברה מעולה ששולחת דברים מארה"ב

נקראת USADRESSME אלו הפרטים שלהם. אני הבאתי דרכם דברים והם מעולים וזולים [email protected] Company: US Addressme Address: 74 E Cedar Street Livingston New Jersey 07039 Phone: 973-740-0020 Fax: 413-280-8141 Web Page: www.usaddressme.com

JakeTheSnake16

New member
ברונקוס,לא קשור לתרד הזה אבל...

עוד אוהד של דנבר, אני רואה שיש פה המון כאלה. לא יודע אם מישהו עשה כבר סקר של קבוצות אהובות, אבל נראה לי שזה הזמן להתאחד- אוהדי דנבר. צריך להתחיל לשלוח אי מיילים או משהו לאמ אי טי וי, אם אנחנו כזה רוב שקט (למי יש יותר אוהדים בארץ?) הגיע הזמן שיתחילו לשדר שם גם כתום וכחול לא? ועוד משהו, כן קשור לתרד, אם יש מישהו שרוצה לארגן אולי הזמנה משותפת איכשהו, לחסוף בכסף של המשלוח וזה, מוזמן לשלוח לי הודעה בפרטי, אולי אפשר לארגן משהו

Jerzet

New member
לדעתי

יש חנות בקניון ארנה בהרצליה, או אולי זה קניון שבעת הכוכבים. לא בטוח. אבל כמה חברים שלי קנו שם חולצות.

orendx

New member
תוכל לברר לי בבקשה

באיזה חנות מדובר , כי אני לא גר בהרצליה ולא רוצה לנסוע סתם. תודה רבה

JakeTheSnake16

New member
אני מגיע לא מעט ל 7 הכוכבים

יש שם חנות שמוכרת ציוד ספורט, ראיתי חולצות של NBA אבל אף פעם לא נכנסתי. בפעם הבאה שאני אהיה שם אני אכנס לבדוק.

Pikachuit!

New member
יש חנות בדיזנגוף סנטר

די מוכרת לבגדי "ראפרים" שמוכרת חולצות הוקי ופוטבול... לא שמתי לב מה בדיוק יש\אין להם אבל בטוח תוכל לבקש חולצה אחת במשלוח הבא....

orendx

New member
כן אני מכיר אותה

במקרה עברתי שם פעם ומצאתי חולצה של מייקל ג'ורדן של וושינגטון , השאלה אם אפשר לבקש מהם להזמין , ואם למישהו יש טלפון של החנות כי אני לא זוכר את השם שלה? תודה לכולם.

למעלה