מרצ'נדייז של דה יוזד

Rose131

New member
מרצ'נדייז של דה יוזד

חחחחחחחחחח!
So here Quinn and I are, hard at work at our day job, when all of the sudden these weird creatures come out sportin' our new merch. At first I thought “What the hell? I'm busy crunching numbers on this here excel sheet”, but when it happened it was a nice mid-day break. Bad news is Human Resources ended up taking 15 minutes off my timesheet. They claimed it was a break. Assholes -Jepha​
http://www.youtube.com/watch?v=IED0VbUQYkI וואו, הם נואשים! בווא נהפוך את זה לשרשור מרצ'! מה יש לכם של דה יוזד? מאיפה? תמונות! יאללה בייD:

חחחחחחח ג'פהXD

זו הלהקה שהכי הכי הכי הכי|Xדגש| הייתי רוצה שיהיה לי מרצ' שלה, ואין לי כמעט כלום, כי אין בארץ שיט. כאילו, יש לי חולצה של אין לאב אנד דת' ם_ם יש לי שני דיסקים ם_ם [הייתי בטוחה שמישהו יקנה לי את הראשון ליומולדת, ואפחד לא עשה את זה! חח] האא, יש תיק שלהם בUFO שממש רציתי אבל הוא איזה 150 שקל ואין לי ..וול..שקל מזה
ויש לי.. אוי גאד אפילו אין לי פוסטרים שלהם ויש לי פוסטרים של כל העולם בערך.. גם כאלה שהפסיקו להיות רלוונטיים XD דרושים מרצ'נדייז של היוזדדדדדדדדד דחוףףףףףףףףף

Broken sound

New member
..............><"

ממ 3 דיסקים.חולצה.2 גלויות מאגניבות. ניסיתי להשיג את דיוידי בכל דרך.חברה שלי חיפשה לי בכל ארה"ב ולא מצאה.שיהיה. דאמ בקושי רואים את החולצה.

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif ישלי שירים ותמונות שלהם במחשב ../images/Emo6.gif

מאיזושהיא סיבה אינלי שום דבר שלהם זה עצוב

ממ, ../images/Emo223.gif

סיכה אינלאב אנד דאת'
פוסטר [מראש1] וזהו.
בקרוב חולצה/תיק! אני עובדת על זה.

O L g i T

New member
.

דה יוזד ואין לאב אנד דת' :) לא צריכה יותר מזה [תאמת אני לא צריכה יותר מדה יוזד.] אלבום מדהים.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מרצ'? אה? ../images/Emo122.gif

יש לי רק את הדיסק הראשון והאחרון.
וחבל שרק את זה, אבל הכל יקר.

הגעתי למסקנה שאני אוהבת את הפורום הזה

? ישלי את ILAD, LFTL, סיכה של דה יוזד, פאצ' של דה יוזד ובקרוב הדודים מביאים מאנגליה חולצה, למרות שבזמן האחרון אני שומעת אותם פחות ><" אה ויש לי את מייבי ממוריז ואת ברת' צרוב בקופסה יפה כזאת חחח אבל עדיין לשקט הנפשי אני צריכה את THE USED ואת הDVDים..

Rose131

New member
גמניגמני

יש לי את שלושת הדיסקים ואת ברט' חולצה שחורה כזאת עם הלוגו של לייס פור דה ליירס ודה יוזד מקדימה חולצה ארוכה של in love and death חולצה קצרה שחורה עם לב כזה ו.. לא זוכרת. אבל אני בקושי לובשת אותן.
ויש לי כזה מגן זיעה של in love and death פאצ' עם הלוגו החדש פוסטר שעדיין לא תליתי ו.. אמ... נראה לי שזהו.
אה, וסיכות!

למעלה