מרצפות פורצלן

• פותח הנושא EurO
  • פורסם בתאריך

EurO

New member
מרצפות פורצלן ../images/Emo26.gif

מהם היתרונות והחסרונות של מרצפות פורצלן

ooooelad

New member
היתרונות והחסרונות הנ"ל

אם כן נתחיל ביתרונות: המרצפות לא נוטות ללכת מכות עם חתולי רחוב כמו כן הן לא זקוקות להאכלה או השקייה החסרונות הם שאין לי מושג מה זה מרצפות פורצלן

EurO

New member
יש מישהו יותר רציני../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

amic

New member
תריץ חיפוש על גרניט פורצלן ותמצא

את כל אשר תרצה

מירבזון

New member
קצת יותר רציני

גם אני לא מבינה יותר מידי אבל... המעט שאני יודעת הוא שגרניט פורצלן מבריק זה שיעבוד נצחי לניקיון הבית, כי משום שהוא מבריק כמו מראה רואים עליו כל גרגיר אבק. לא יכולה לעזור לך בעניין איכות החומר, כדאי באמת להריץ חיפוש. בהצלחה!!

מצוטט1

New member
יתרונות לפורצלן../images/Emo91.gif

ראשית עם מתכוננים לרצף את הבית עם בהדבקה ועם בטיט מעדיף פורצלן על כל קרמיקה אחרת ראשית הפורצלן הוא אריח שיש. הוא מלוטש,הוא מצופה שכבת זכוכית,הוא חזק יותר מכל אריח קרמי אחר,והוא מדויק בריצוף (מה שלא קורה בקרמיקה) אומנם יותר יקר במקצת אבל שווה להשקיע הוא יפה במקשה אחת הוא מדוייק והוא הכי נוח לניקוי(לא מצריך חומרי ניקוי מיוחדים). ועם עדין מתלבט אולי עדיף שתראה בית מרוצף פורצלן ובית מרוצף רקמיקה ותראה הבדלי ליגות ועצה החשובה מכל לפורצלן מומלץ להביא בעל מקצוע (רצף) שמומחה לעבודה כי כל רצף ממוצע יכול להרוס את כל היופי של הפורצלן עם הוא מרוצף בחוסר דיוק או שנעשה ברווחים לא מתאימים בכבוד : דוד שיפוצים,שיפוצי פנים וחוץ

היו כמה דיונים בנושא ריצוף בפורום

תחפש אחורה בשירשורים ותמצא הסברים על החומרים השונים, דעות לכאן ולכאן של כל החומרים והסברים על ניקיון. (משהו בין 3 שבועות לחודש, אני חושבת) בהצלחה

למעלה