מרקוביץ חתם במכבי!!

מרקוביץ חתם במכבי!!

אין לי מילים רק תראו עד איזה שפל הגענו בבחירת השחקנים!

Carmelo Anthony

New member
סיכם זה לא חתם.

גועל נפש של שחקן, אני שונא אותו, הדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה לזוז בלי כדור, חוץ מזה, אין לו טיפת כישרון.

ilovenewyork

New member
אני לא מבין את ההנהלה שמאפשרת להביא זבל

מילא טרה סימונס שחקן שווה וויליאמס . .. שווה חג'ג' . . . נגיד שווה אבל מרקוביץ' ?????? מה הם עושים לנו את זה בדווקא ???? בכסף שיחסכו על מרקוביץ' יכולים להשקיע בשחקנים שווים יותר !!

כל הרכש עד עכשיו ביזיון !

אני לא ראית החתמות כאלו מוזרות מאז שהביאו לכאן ב93 את סטיב בארט הזה (אם אני לא טועה) באירופה סופית אין למכבי מה למכור מול הקבוצות הגדולות . אני בשוק שהחתימו זרים כאלו עלובים .

מישהו מוכן לרשום לי בבקשה

איך נראה הסגל של מכבי? אני פשוט לא בארץ וקצת התבלבלתי. זה מה שאני יודע: PG: חג'ג', ביינום SG: שארפ, בורשטיין, סימונס SF: וויליאמס, כספי PF: פייזר C: באטיסטה, מרקוביץ' אני יודע שהלפרין, ווייצ'יץ' ומוריס עזבו, ושקאמינגס בטוח לא ימשיך אבל אין לו קבוצה עדיין. צודק? ומה עם אליהו וגארסיה? שכחתי מישהו? תודה רבה!

Carmelo Anthony

New member
אני אנסה:

PG: חג'ג' חתום סולומון בדרך ביינום יעזוב אם סולומון יגיע (גל מקל) (רגב פנאן) SG: שארפ בורשטיין SF: בלות'נטאל תלוי בגורל כספי אצל כספי הסיפור מסובך, הוא משתחרר אם הוא לא בשמינייה הראשונה של הדקות במכבי, ונה שמרגיז זה שהוא בחמישייה הראשונה סדקות אבל לא בממוצע דקות, בגלל פייזר שהיה פצוע חצי עונה, ולכן לא יודעים אם הוא חתום או לא והעסק כנראה ילך לבוררות ג'ייסון ווילאימס טרה סימונס גארסיה בדרך החוצה PF: פייזר אליהו כנראה ימשיך C: מרקוביץ' סיכם, לא חתם. באטיסטה (דה רוסה כנראה יעזוב) עזבו כבר בטוח: ניקולה - לאולימיאקוס מוריס - לצסקא וונטיגו - לשום מקום, מבוקש באבלינו יותם - עם ניקו שרף - לשום מקום גודס - להפועל

תודה. אתם לא חושבים שכדאי להשאיר את גארסיה?

אני לא יודע כמה הוא עולה אבל יש לי הרגשה שהוא לא יקר. והוא יורש לשארפ כמו שיודוקה יורש לברוס בואן.

Carmelo Anthony

New member
אני די מחבב אותו

אבל במכבי אומרים שהוא דומה לוויליאמס ואין טעם להשאיר אותו.

מכבי עצרה את המ``ומ איתו

עכשיו מחכים שוב לגרין... כנראה שסתם זה היה תרגיל להפחיד את גרין /tapuzforum/images/emo6.gif

ilovenewyork

New member
תגידו זה אמיתי ? המנהלים מקשיבים לאוהדים ??

ויוה לה רבולציון !

בחייך לא ידעת שהחתימו את קטש

80 אחוז בשביל האוהדים ? חלק נכבד מהשקול של המערכת זה האוהדים, המנויים וכו`

זה הולך ומדרדר

אם בעונה האחרונה היה ברור לי שמכבי תגיע לפחות להצלבה ,
כרגע ברור שאין שום סיכוי שמכבי תגיע לשם אלא אם כן יבואו סנטר ורכז שישנו את פני הקבוצה .

מכבי לא תגיע לשם רק כי קוראים לה מכבי , פשוט לא .

עושה רושם שמכבי מכוונת לליגה הישראלית אחרי הטראומה של אובדן האליפות  ( טראומה בעיני מזרחי , מבחינתי היה צריך לעזוב את הליגה "אתמול " ) , צעד לגיטימי .

אבל אי אפשר לשבור את הכלים ולסגור את העונה באירופה עוד לפני שהתחילה .

Rta

New member
מזלנו

מרקוביץ' בסוף לא עובר למכבי והוא החליט להישאר בירושלים.

למעלה