מרקולה מפרסם פילטר למקלחת- מה דעתכם?

שריתה 2 1

New member
מרקולה מפרסם פילטר למקלחת- מה דעתכם?

על איכותו? האם שווה את העלויות של להזמין מחו"ל?

מרקולה יודע ואוהב למכור ודוחף המון מוצרים

יש מוצר מאד איכותי המיובא לארץ, המסנן רעלים ומתכות וכלור ממי המקלחת. לא צריך לרוץ עד מרקולה..

יקררר בטירוף

לשם השוואה, אני הזמנתי עכשיו אחד באינטרנט לפי המלצה של בעל מקצוע באתר "באופן" וזה עלה קצת יותר מ-30$. חבל"ז.

שריתה 2 1

New member
האם תוכלי לתת לינק לבאופן ששם ההמלצה

או להגיד באיזה תחום הוא בעל המקצוע. וגם לתת לינק לפילטר שהזמנת ? תודה על התגובה.

מטהר מים למקלחת

בעל המקצוע עובד בטיהור מים בארץ, אבל ההמלצה הספציפית הזו לא נראית לי נגועה באינטרס. הוא הפנה לאתר אינטרנט שניתן לרכוש ממנו ישירות. מצטטת מהדף טיהור_מים : "לגבי מטהר המים לראש המקלחת: אולי תזמיני ישירות בחו"ל? הנה אתר של מטהר "תותח" עם יותר מדי תכונות ‏http://showerfilterstore.com/‏ וזה המטהר המקובל ביותר, סביר במחיר ובאיכות, תוצרת SPRITE : ‏http://www.pwgazette.com/shower.htm‏ הוא מסלק כלור מהמים וביחוד תרכובות הלו-מתאניות (נוצרות כתוצאה מתרכובת כלור עם מולקולות אורגניות במים, המגיעות מאצות, חיידקים מתים וכד') שהן מסרטנות." אני אישית הזמנתי עכשיו מאמזון את המטהר של SPRITE. על ניקן כתבנו כאן בעבר. יש אנשים שמביעים שביעות רצון מהמוצרים וייתכן שכללית הם טובים, אבל יחסית למוצרים דומים בלי השם ניקן הם יקרים מאוד. לדעתי גם חלק מהטענות שלהם אינן מבוססות על ראיות או על חוקי הפיסיקה אלא על פסוודו מדע. הצצתי באתר של אופק חדש, והמסנן למקלחת הוא של אקווסנה, חברה שאני מכירה. זו אינה חברה איכותית במיוחד (מומחית נתנה לי פעם הסבר ארוך למה מרבית ה"מחקרים" בנושא לא שווים הרבה), אבל רוב הסיכויים שהמוצר הזה בסדר, וגם המחיר נראה לי סביר יחסית לחו"ל. אלה בסך הכול מוצרים מאוד פשוטים, אין בהם הרבה תחכום ולכן גם אין שום סיבה שהם יעלו הון. לשיקולך.

שריתה 2 1

New member
תודה. אני אחליט איזה מהשניים להזמין

חבל שאין בארץ. האם ידוע לך או לאחרים, האם יש חלקי חילוף בארץ? האם מישהו הזמין אחד מהם מחו"ל?

פילטר מקלחת מחליפים כל חצי שנה עד שנה

תלוי במים המקומיים ועד כמה הם מוכלרים, ובהרגלי המקלחת שלכם
. אני חושבת שפשוט מזמינים בדיוק אותו דבר שוב, אם כי יש פילטרים שבהם ניתן לפתוח את הקופסה ולהחליף את המילוי. בשביל פעם בחצי שנה עד שנה זו לא הוצאה כזו ענקית. אני חושבת שכדאי לך לנסות את הפילטר של אקווסנה שניתן להשיג בארץ. כאמור, זה מוצר פשוט למדיי. רוב הסיכויים שהמוצר של אקווסנה יענה על הדרישות. ואם לא, קל יותר להתלונן למשווק המקומי מאשר להחזיר לחו"ל.

אגב, אני גם ממלאת מי אמבט מצינור המקלחת

אם כי יש מוצר של כדור אמבטיה שאמור להפוך את הכלור חזרה למלחים (ההפך ממה שעושים בבריכות שחייה) בתוך כמה דקות. לא ניסיתי אותו אף פעם.

אני משתמשת שפילטר של חברת ניקן

לקח לי כמה שנים להחליט על כך, כי זה באמת יקר, לבסוף השתכנעתי ואני מאד מרוצה.

למעלה