מרקוס דיוויס-מועמד לאליפות הוולטרווייט?

• פותח הנושא t-man
  • פורסם בתאריך

t-man

New member
מרקוס דיוויס-מועמד לאליפות הוולטרווייט?../images/Emo203.gif

למרות שלא זכה באולטימט פייטר 2 מרקוס הוא בלי ספק לוחם ה-UFC המשתפר של 2007 והפתיע בכל התחומים,רצף הניצחונות שלו פשוט מסחרר...אבל לדעתי הוא הולך להתחרות ב-UFC 84 בפעם הראשונה נגד לוחם מבוס- מייק סוויק,האם לטעמכם במידה ודיוויס מנצח בקרב,-האם רואים אותו בתמונת האליפות והאם לדעתכם יש לו סיכוי נגד האלוף ג'ורג' סנט פייר?

jackinthebox1

New member
עדיין לא

מרקוס דיוויס הוא לוחם אדיר בעמידה - יש לו סטרייקינג איימתני ויכולת ספיגה לא רעה. מצד שני לא ממש יצא לו להוכיח את עצמו על הקרקע ואני מאמין שלאור הרקע הדי דל שלו ב- BJJ הוא עוד יצטרך להשתפר המון בקטע הזה. מי שזוכר את העונה השני של האולטימייט פייטר וכר איזה אומלל הוא נראה ברגע שסטיבנסון לקח אותו לקרקע. המזל שלו שגם הטופ של המשקל שלו הם לא לוחמי קרקע קלאסיים - יוז מעבר לשיא, GSP ענק בעמידה, קצת פחות טוב על הקרקע וסרה - טוב, גם ממנו עוד לא ראינו הרבה. אני חושב שלפני שהוא יקבל טייטל שוט הוא יצטרך להוכיח את עצמו בשניים - שלושה קרבות מול שמות גדולים (כולל הקרב נגד סוויק). במידה והוא מנצח את סוויק, הייתי רוצה לראות אותו מול המנצח בין GSP לפיץ' או בין המנצח בין יוז לאלאבס.

favor

New member
מחבב אותו מאוד

אגב, הוא יילחם בסוויק ב-UFC 85. למרות האהבה קשה לי לראות אותו מגיע עד התואר, אבל עדיין הוא לוחם מעולה ומלהיב.

talhorm

New member
הוא נמצא באחת הדוויזת היותר מלאות

בשמות שמגיע, הגיע, מראים פונטציאל שיגיע להם טייטל שוט זאת הסיבה שהוא לא יקבל קרב על האליפות גם אם ינצח את מייק סוויק, אבל אני חייב לציין שלבחור אין קרבות משעממים, יש לו כח אדיר והוא אחד הלוחמים האהובים עליי לצפייה, הוא נמצא בדוויזה קשה מאוד, אבל עם אלוף כמו GSP הוא יצטרך להלחם מול עוד שם גדול אחרי מייק סוויק כדי לקבל את הטייטל שוט. והכי חשוב, ברצינות רבה, אני חושב שיש לו יותר סיכוי מול GSP מאשר לג'ון פיטש, רק בגלל הסטייל של הלוחמים, אני רואה את מרקוס דיווס לוחץ את GSP בסיבוב ראשון ועושה את מה שמאט סרה עשה בקרב הראשון שלהם, זה לוחם שיש לו סיכוי להפתיע, אם הוא ברמה של GSP? לא, לא נראה לי. אבל פיטש... פיטש מה שייחד אותו זה שהוא מתאבק אדיר, אומרים שטוב יותר מקושצ'ק, אבל GSP הוא ללא ספק המתאבק הכי טוב בדוויזה, לכן מבחינת סטייל אני לא רואה את פיטש שולט בו בקרקע ושולח גראונד את פאונד, אני רואה את בדיוק ההפך.

jackinthebox1

New member
יש לו סיכוי יותר מלפיץ'???

הרי אין לו כמעט יכולת על הקרקע וברור שזה מה ש- GSP ינסה לעשות לו דבר ראשון אם הם יילחמו. הרי גם את סרה, שהוא אומן BJJ הוא הצליח לקחת לקרקע אחרי שנייה וחצי בערך ומשם ניהל את רוה הקרב ב- GNP, אז שאת דיוויס הוא לר יקח. חוץ מזה אני לא חושב שצריך להספיד את פיץ'. נכון, הוא לא הרשים בשלושת הקרבות האחרונים שלו אבל לבן אדם יש מאזן מפלצתי מול לוחמים טובים והוא לוחם שכמעט בלתי אפשרי להוריד בנוקאאוט. הקרב שלו מול GSP יהיה הרבה יותר צמוד מאשר הקרבות עם סרה ויוז וזה בטוח. (וכמובן שעם הפה שפתחתי עכשיו הוא הולך לחטוף TKO ארבע עשרה שניות בסיבוב הראשון, אבל נו מילא...)

talhorm

New member
יש לו יותר סטנדאפ יותר טוב משל פיטש

אז יש לו יותר סיכוי להפתיע את GSP בעמידה כמו שסרה עשה, אבל אם זה ילך לקרקע זה ברור לי שGSP יסיים את דיווס על הקרקע הרבה יותר מהר ומול פיטש יהיה לו מאבק הרבה יותר קשה על הקרקע. אבל לדעתי המאצ'אפ הכי גרוע שיכול להיות לפיטש בעולם זה GSP, בקיצור אם זה יורד לקרקע GSP יאכל את דיווס, גם העמידה שלו יותר טובה, אבל לדיווס יש את הKO POWER ויכולת לספוג הוא הנסוחה המושלמת להפתיע כל יריב.

talhorm

New member
בעיקרון פיטש

הוא בטח יוריד אותו לקרקע וישלוט שם... אבל דיווס בעמידה מאוד מסוכן ועדיף לפיטש לא לעמוד איתו, גם בקרב של GSP - דיווס אני מהמר כמובן על GSP, אני רק אומר שלדיווס יש יותר סיכוי להפתיע מאשר לפיטש כי כבר ראינו את GSP נופל ע"י סרה.

2המרפא

New member
לא אין סיכוי

הוא אמנם גדול וחזק אך GSP פשוט יוריד אותו לקרקע ויכה אותו עד הTKO. ואני עדיין מחזיק בדעה GSP הולך לעשות מעשה פידור וסילבה לדיוויזיה שלו

למעלה