מרקורי ברטרו

yechi3

New member
מרקורי ברטרו

ערב טוב באתי לכאן איך שהוא בהשפעת הירח...כן באמת אני מזל סרטן מתי הרטרו הזה יגבר כבר? קרו לי כמה תקלות במכשירים אלקטרוניים, בעבודה נתנו לי צ'ק......שלא כובד....אף פעם זה לא קרה לי בעבר, בשום מקום.

יחי בעד...הפסקת הרטרו

ערב טוב לך יחי/אל (?!)

קודם כול ברוך הבא בצל קורתו של הפורום המכובד.
משער שהתכוונת לשאלה, 'מתי הרטרו כבר יגמר'.
ובכן בדיוק לפני כמה רגעים עניתי לשאלתך זו ולגולש אחר. תשובתי היא: בשבת הקרובה הוא 'ישמור שבת'....וייסיים את השפעתו המלחיצה על כלל המזלות. יש להניח שביום...ראשון המעביד יתקן את 'פרשת הצ'ק' שחזר, ואולי גם לא יתעצל להתנצל.
המשך לבקר אותנו 'איש-הירח'.

yechi3

New member
הפסקת הרטרו

תודה לך אודי ברגר על המענה המהיר מקווה שהרטרו הזה יעוף לי מהחיים, מהמכונית המקולקלת, מכול היתר שרשמתי, ובמיוחד מהצ'ק שלי! (החיוך שלך אודי בתמונה מרגיע אותי קצת, אבל לא את המינוס ש'לי חה) אז הבנתי שהעניין לא יסתדר. טוב מחכה ליום ראשון...

Y. Welis

New member
הנסיגה למעשה כבר הסתיימה (ראשון), אבל הריקושטים ימשכו עוד

שבוע או 2.

Y. Welis

New member
+ במישור הפוליטי - יתכן שמעבר סאטורן בקשת קשור לאירועים

במדינה - 56'-58' תקופת פיגועי הפידאיון ומבצע קדש, שנועד בין השאר לחסל אותם;
- 1986-8, תקופת האינתיפאדה הראשונה (עד מלחמת המפרץ הראשונה),
- ועכשיו...
&nbsp
אם כן - הגל הנוכחי לא יסתיים בקרוב... ובסופו תהיה איזו מלחמה קצרה.

yechi3

New member
תודה מקרב לב

אודי צדקת להפליא, כעת אני מאמין יותר באסטרולוגיה כי קיבלתי את המשכורת בדיוק ביום ראשון.

מתלמד 8

New member
שאלת "כפירה",מי אמר שכוכבים בנסיגה זה רק רע ?

4 פעמים בשנה מזהירים אותנו מנסיגת מרקורי,פעם בשנה וחצי,מנסיגת ונוס,לא יודע באיזה תדירות מנסיגת צדק,,,,וכולם צועקים אוי יויויי,כמה קשה ,רע ומר גורלנו,זה גורם לשיבושים וקלקולים ,חוסר תקשורת וגניבות(מרקורי),זה דופק לנו את חיי האהבה והרומנטיקה(ונוס) ,,,וזה סתם עושה לנו נאחס בענייני כספים ומזל.

ואני אומר לכם מניסיון אישי בצמתים חשובים,לא ממש כך ולרוב ההיפך.

אני בן מזל אריה עם עקרב באופק,בערב שהכרתי את אישתי,ונוס היה בנסיגה בצמידות מדויקת לאופק שלי,המפרשים יגידו מפחיד,חסר סיכוי וכו',,,?,חודש אחרי הייתי מאוהב עד הגג והיה לי ברור שעם זו אני מתחתן, 9 חודשים אחרי-התחתנו וכמעט עברו 40 שנה מאז,הכיצד ???

בליל חתונתי מרקורי היה בנסיגה,,,,באריה וכשיש מרקורי בנסיגה לא חותמים על חוזים (כתובה) זה מסוכן לא?,במשך שנים ששמעתי על בעיות בזוגיות בחתונה במרקורי בנסיגה-לא הבנתי.(רק לפני כשנתיים שמעתי הסבר מעניין ואמיתי ב- % 100 מגולשת באחד הפורומים לגבי מרקורי ביום החתונה).

יום אחד כשיופיטר היה בנסיגה בעקרב-צמוד לאופק שלי(לא יודע מה אומרים על זה)נולדה ביתי הבכורה.

נא הסברכם היכן "הצרות" של הכוכבים בנסיגה???

מתלמד 8

New member
בהמשך לשאלת "הכפירה" מצבה של אשתי היה אמור -

להיות קשה יותר ב-2 מתוך 3 המקרים שהבאתי,אשתי בן מזל עקרב,הכירה אותי כשוונוס היה בנסיגה במזל השמש שלה,מי נותן סיכוי להיכרות של אישה כשוונוס בנסיגה במזל הלידה שלה.??

כשאשתי ילדה את ביתנו-הפעם צדק היה בנסיגה בעקרב.

אמילי 62

New member
גם את בעלי (מזל עקרב)

הכרתי כשונוס היתה בנסיגה
וכשאני חושבת על זה איינשטיין נולד כשמרקורי היה בנסיגה

Y. Welis

New member
מצביע על תקשורת לא שיגרתית ו-disrupting.

אכן לא היה תקשורתי ולא דיבר או הרצה.

בתגובה לנושא 'הכפירה'

בנושא היחסים, בין בני זוג קובעים עוד כמה פרמטרים. מבלי להיכנס לעומק המפות של שניכם בנקודות זמן מסוימות בהן נקבת, אני 'זורם' עם תמיהתך וכפירתך- בכפוף לנ"ל. אני מזמין את הסקרנים אותך במיוחד לקרוא 2 מאמרים קצרים שלי השוללים את הטוטאליות של מרקורי ואשר שולחים מסרים מרגיעים בנוגע 'לתופעת- הנסיגה' של הכוכב וגם לגבי כלל הכוכבים

מצב רטרו בשמיים
[URL]http://www.astrologia.co.il/Default.asp?sType=0&PageId=11652[/URL]

רטרו מרקורי
[URL]http://www.astrologia.co.il/Default.asp?sType=0&PageId=11650[/URL]

למעלה