מרקו בלבול התחרפן!

מרקו בלבול התחרפן!

שחקנים שלא פוגעים חודש נשארים בהרכב! תחרות בהרכב (כמו שבלבול אומר) זה ממש לא! ודווקא השחקנים הטובים ואלה שצריכים לקבל צ`אנס יושבים בחוץ! צגאי, צ`קאנה, עטיה, אליהו, ואפילו באיזשהו מקום דרעי, לא פוגעים כבר הרבה זמן, ואני לא מבין למה הם לא יורדים לספסל! לעומתם, סגרון, שכל פעם שהוא נכנס משנה את המשחק, נכנס תמיד רק בסביבות הדקה ה60-70 ולמה? גבי ווחין שהוא מצוין ומקרין הרבה ביטחון להגנה כבר הרבה זמן בחוץ למרות תצוגות מגעילות של דרעי, למה? דרקו ג`וקיץ` שעשה כמה דברים יפים תקוע בספסל, בזמן ששאר החלוצים לא פוגעים, למה? ובאותו עיניין ינון ברדה ביציע, למה? אייל שן הוא השחקן הכי טוב ויציב של הפועל, הוא בריא לחלוטין, ודווקא הוא יורד לספסל?? צגאי כבר הרבה זמן חלש, פעם אחרונה שזוהר קיבל צ`אנס (הפועל י-ם) הוא הציל אותנו, הדבר לא זועק?? רמי אליהו בכלל משחק כאילו הוא עושה טוב, והוא נשאר בפנים? וזה בזמן שיש צמד מצוין שן-פור שהוא נכנס בשבועיים האחרונים על חשבונם! ועוד סימן לשיגעון של מרקו: דודו בן שושן לא שיחק חודשיים ומרקו החליט לתת לו קרדיט, עד כאן הכל יפה, אבל במקום לשלב אותו בהדרגה הוא שם אותו בהרכב.. ואז למה הוא לא טוב.. אבל אם הוא נותן הזדמנות לשחקן שיאמין בו ולא יזרוק אותו תוך שבוע מההרכב ליציע! אני מאוד תומך בבלבול, ואני חושב שחייבים להמשיך לבוא ולעודד, אבל אם הקבוצה לא תעלה העונה, אני רואה בו האשם העיקרי, ואשמים צריכים לשלם!

לא אמרתי שהוא לא מאמן טוב!

לדעתי הוא מצוין ועוד יהיה אחד הטובים בארץ! פשוט משום מה משהו השתבש אצלו

HBSFC1

New member
מרקו בלבול לא התחרפן ולא נעליים

פשוט הקבוצה נקלעה לתקופה גרועה ביותר. אני לא אומר שאין לבלבול חלק בכך, אבל החלק שלו הוא שווה בשווה שלא כל אחד שבמערכת הקבוצה. אני מקווה שבלבול ייאפס את כולם, כי אם שבוע הבא בע"ה לא ננצח, הפער ייצמח, והעלייה תיהיה רחוקה מתמיד.

אחשלי..

ממתי מושיבים (ולא מסיבה של פציעה או הרחקה) את השחקן הכי חם שלך על הספסל במשחק גורלי? ממתי שחקן שעושה טובה שהוא משחק נשאר בהרכב כאילו כלום..? זה עוד הרבה דברים..

Lior Sarosi

New member
איציק

איציק תיראה תמישחקים של באר שבע ותבין לבד אם הוא היתחרן או לא רק הוא אשםםםםם אם לא נעלהה

למעלה