מרקו רק רציתי למסור למרקו ד"ש!!!!!!!!!!!!!
מ מרקו וזהו New member 17/3/02 #2 ברוך הבא!!! ../images/Emo39.gif מה שלומך חתיך...... לכל מי שלא מבין, זה אליאל הורוביץ, הגיטריסט של הלהקה הענקית! פשושים ושש מה איתך? מרקו וזהו!!!
ברוך הבא!!! ../images/Emo39.gif מה שלומך חתיך...... לכל מי שלא מבין, זה אליאל הורוביץ, הגיטריסט של הלהקה הענקית! פשושים ושש מה איתך? מרקו וזהו!!!
T TGTF New member 17/3/02 #4 בור ועם הארץ תתבייש פשושים ושש זה מותג, זה מה שזה לא סתם, הרכב חדש מערב הלהקות, לא רעים דווקא אבל עומיקישי דפקו אותם
בור ועם הארץ תתבייש פשושים ושש זה מותג, זה מה שזה לא סתם, הרכב חדש מערב הלהקות, לא רעים דווקא אבל עומיקישי דפקו אותם
ש שירן אזולאי New member 17/3/02 #7 שששש....איך אתה מדבר? אני לא מאמינה איך אתה מדבר? ילד בגילך לא אמור לד בר ככה!!! נו,נו,נו!!!!
D DreamS_HunteR New member 17/3/02 #8 שירן, עוד פעם את מחשיבה אותי לילד בן 6?? אני בן 14 וחודשיים, ואני לא ילד קטן..!!! ארררררר
מ מרקו וזהו New member 17/3/02 #9 אליאל חתיך ונקודה! זה קטע ביניינו (איך זה נשמע)... אבל אני יכול להבטיח כאן שנטיעותי המיניות הן כשרות למהדרין. אל דאגה...
אליאל חתיך ונקודה! זה קטע ביניינו (איך זה נשמע)... אבל אני יכול להבטיח כאן שנטיעותי המיניות הן כשרות למהדרין. אל דאגה...
D DreamS_HunteR New member 17/3/02 #10 אה, אז כל מי שחתיך אתה אומר לו את זה? (לו שאני כל כך מתלהב...) סתם שואל
מ מרקו וזהו New member 17/3/02 #14 כמו שאמרתי..... מחר אני לא יהיה, בגלל הגיבוש לממר"ם. (פרטים נוספים ראה הודעה למעלה) אבל בהזדמנות.... מרקו וזהו!!!
כמו שאמרתי..... מחר אני לא יהיה, בגלל הגיבוש לממר"ם. (פרטים נוספים ראה הודעה למעלה) אבל בהזדמנות.... מרקו וזהו!!!
D DreamS_HunteR New member 17/3/02 #15 אה אתה לא תהיה במסיבה? איזה באס.. חבל ..לא נורא, אולי אני ייראה אותך בהופעה של היהודים