מרקחת ממלח אפסום

omer100b

New member
מרקחת ממלח אפסום

מחפשת מתכון למרקחת כזו. בתקופה של בריכות ללא סוף. תלמה, יש לך מתכון? אם אני לא טועה - מרתיחים מים, מוסיפים מספר כפות של מלח, מערבבים עד להספגה ומוסיפים מעט שמן (זית אורגני?) תודה מראש

בזמנו עשיתי אותו דבר עם שמן לבנדר

הוא ממש ביקש כל ערב לפני השינה מסאז' כי אהב את הריח צריך להקפיד שיימס היטב במים הרותחים (ממש מעט) ואחרי שמתקרר מערבבים עם השמן

ל י ל ך פ

New member
מנצלשת

אתן מדברות על ניקוי רעלים, נכון? לעומר יש עיגולים ממש מזעזעים מתחת לעיניים, ביומיים האחרונים הפכו ממש לצבע בורדו. ודווקא לא היינו בבריכה כבר שבועיים לפחות. בים כן אבל את המים שם הוא לא שותה. שמעתי שזה קשור להצטברות רעלים בגוף. התכוונתי לפתוח שאלה חדשה אבל נראה לי שבמקרה שנפלתי בול במקום הנכון... אפשר בבקשה הסבר למתחילים?

JacobSk

New member
תבדקי תפקוד כבד

ואם בדיקה לא תהיה תקינה לתת גדילן מצוי

omer100b

New member
לא, זה לא מספיק מקצועי, כדאי את הבדיקות

לקחת להרבלוג טוב כמו שרון קוצר מ"ברא צמחים" או אחד ההרבלוגים מראן צמחים.(חפשי בגוגל) גם לילדי היו עיגולים שנעלמו בטיפול טוב של טינקוטורות צמחים.

JacobSk

New member
עושים בדיקת דם שיגרתית שכולל תיפקוד כבד

בד"כ אין שום התנגדות מצד רופא משפחה לבדיקה כזאת אם ארך אנזימים של כבד בדם הוא גבוה קונים גדילן מצוי (Milk Thistle) כתוסף מזון רצוי מחברה טובה כמו קירקמן למשל משתמשים בד"כ פעמיים ביום כמוסה אחד(100מג) ועושים בדיקה הזאת אוד פעם .בד"כ זה אובד טוב מאוד ומצב מתחיל להשתפר.ולפי דעתי אין שום צורך בהרבולוג.

ל י ל ך פ

New member
עוד שאלה

האם התוצאות בקופ"ח מקובלות גם על הגישה הביו רפואית? זאת אומרת, אם הרופא יגיד ש (אין לי מושג אני סתם זורקת) הערך הוא 100 וזה נחשב לתקין, כדאי להתייעץ עם עוד מישהו? וחוזרת שוב לשאלה הראשונה - האם המסאז' עם המלח האנגלי יכול לעזור גם בזה? המון תודה

JacobSk

New member
כן תוצאות של בדיקה הזאת מקובלת בהחלת

בתוצאות ראוים אם ארך אנזנמים של קבד גבוה.עז אפשר להשתמש בגדילן מצוי.

את יכולה לראות בעצמך את התוצאות

תמיד מקבלים טווח מינימאלי עד המקסימאלי שבנורמה. אם משהו חורג מהנורמה כדאי לבדוק גם עם הרופא וגם כאן המלח האנגלי אמור לעזור בניקוי רעלים. אם תפקודי הכבד לא תקינים מצטרפת להמלצה לטיפול בצמחים

אין לי מתכון

פשוט שמתי מעט מים רותחים כדי להמיס את המלח ואז מהלתי בשמן המטרה של המים היא כדי שהמרקם יהיה חלק ולא גרגרי

ל י ל ך פ

New member
תודה לשניכם

השאלה בנוגע לערכים היא בגלל מקרה שנתקלתי בו בבדיקת סוכר - חברה הרגישה רע במשך שנים ובדיקות הדם שלה היו תקינות לפי הרפואה הקונבנציונלית, הלכה לטיפול אלטרנטיבי, ושם נאמר לה שהערכים של הסוכר שנחשבים בקופח לתקינים הם בעצם סכרת. התחילה תזונה מתאימה והמצב שלה השתפר. זה היה הכיוון שעליו חשבתי.

למעלה