מרקידים שמנים

• פותח הנושא mk2
  • פורסם בתאריך

mk2

New member
מרקידים שמנים

אני לא יודעת למה הרבה מרקידים - בחורים , משמינים ומטילים בין הרקדנים כמו טנקים בסימטאות ג´נין? אנו , הבנות נהנות לראות מרקיד צעיר - חתיך ולא איזה איש שמנמן. גם אם הוא מלמד ריקודים טוב , הביצוע הכבד מוריד מערך הריקוד. בעיקר , קשה לראותו מתנשף בכבדות , כמו משאית שעולה להר התבור, אחרי כל קבוצת צעדים שהוא עושה. אין פלא שהוא מעדיף לעמוד על יד המכשירים ולא לרקוד עם הקהל. כמו בצ.ה.ל. יש לקבוע גיל מסוים שהמרקיד הותיק יפנה את מקומו למרקיד צעיר. אני אומרת כאן - מה שכל אחת חושבת בלב ולא מעיזה להוציא החוצה.

שלום לך.

אני לא יודע עד כמה את מסתובבת בהרקדות, אבל לדעתי עשית הכללה לא נכונה. לא כל המרקידים שמנים לא כל המרקידים שהם מעט שמנים עומדים ליד המחשב בלבד. ויכול להיות שבהרקדה הקבועה שלך כך הדבר. ישנם דברים יותר חשובים בהרקדות מאשר השומן של המרקידים. כמו כמות הריקודים החדשים. איכות הריקודים חוסר בריקודים ישנים. כפל ריקודים לאותו השיר וכו´ וכו´. ואני חושב (אם מותר לחשוב) שלא כולן מסכימות לדעתך. רקדי על מנת להנות. ס.א.

bnaybugs

New member
דברי בשם עצמך בלבד!

כל שמן יוחלף ברזה? כל מי שאיבד מחינו יוחלף לאלת במרקיד חתיך? כל מי שהוא שחרחר שיצבע שערו לבלונד או שיוחלף? כל מרקיד הוא אדם שבחר מרצונו החפשי במקצוע זה והוא לא נבחר ע"י ועדת מלך/ מלכת היופי לתפקיד. מראהו החיצוני הוא ענינו שלו בלבד . נכון שכמישהו שעובד עם קהל יש ביכלתו להקפיד על מראהו , אך זו בחירה אישית שלו. להזכירך אף אחד לא מגיע להרקדה זו או אחרת כי המרקיד נראה טוב , אלא כי המרקיד עושה את עבודתו בצורה הטובה ביותר. כלומר, מלמד בצורה ברורה , נענה לפניות הרוקדים וקשוב לקהל שלו. אני מבטיחה לך שאילו נעשה ניסיון להביא דוגמנים לשמש כמרקידים ההרקדה הייתה נכשלת בוודאות כי להזכירך, לא המראה מביא להצלחת הערב כי אם האישיות של המרקיד. לגבי ההערה: "כמו בצ.ה.ל יש לקבוע גיל מסוים שהמרקיד הותיק יפנה מקומו למרקיד צעיר" אני לא יודעת בת כמה את בדיוק ובאילו הרקדות את רוקדת אבל כמי שהיה לה את הכבוד להגיע להרקדות של מרקיש ויוצר ותיק כיונתן גבאי אני יכולה בהחלט לאמר שלא הגיל קובע באם המרקיד צריך ללכת הביתה אלא אי יכולת לשלהב קהל ולגרום לו להנאה הם מי שיקבעו שעל המרקיד ללכת הבייתה. "כל מה שכל אחת חושבת בלב ולא מעיזה להוציא החוצה"? - דברי בשם עצמך!

mk2

New member
אני מצטערת אם דרכתי על יבלות

מצידי - תחזיקו בדעתכם ותשמרו על כבודם של המרקידים שלכם. אני אוביקטיבית. האם הייתם מוכנים לטוס עם דיילות - שבשומנן, חוסמות את המעברים במטוס , ולא יכולות לחלק את הארוחות - בלי לדחוף בעכוזן את היושבים בפאתי המעבר ?האם הייתם מוכנים לבוא לרופא - כשהוא מלא פצעים ? האם הייתם מוכנים , ששחקן כדור רגל , אהוב עליכם , לא יוכל לרוץ על המגרש - מפני , שכרסו בין שיניו ? מי בוחר ללהקת מחול בנות מכוערות ? למה לא לשאוף , שגם המרקידים , שעובדים עם קהל , ולפעמים משתוקקים שיבואו אליהם גם נוער וצעירים - שגם הם יהיו אסטטים ויפים. הרי הדרכת ריקודי עם - היא פעולה ייצוגית. ועל המרקיד להופיע , כפי שכל בעלי תפקיד ייצוגי, מופיעים בפני קהל. עם כל הצער , והפסד "המדריך המהולל". אם הוא לא מתאים. שיפנה את מקומו. יש הרבה מדריכים צעירים וטובים, בעיקר בנות , שלא מצליחים לחדור לשוק העבודה, בגלל המחסום של המרקידים , שעבר זמנם. מי שחושב כמוני - שיכתוב. ויגלה את האמת שבלבו. אני מדבר בשם עצמי, ואם איני צודק ומשכנע - אנא כתבו ונמקו את דעתכם.

הצעה - אולי תבחר/י מין אחד ותשאר/י

עקבי/ת? שוב, אם את/ה הולך להרקדה שבה יש נראה כי כל הגברים עושים לך טובה ומוכנים לרקוד איתך והם בכלל לא יודעים לרקוד, והמרקיד שמן וכולי... אז למה בעצם ללכת לשם? ואישית - את/ה (מה שלא תהיה) לא ממש מדבר בשמי....

ranchupanchu

New member
אני מכיר מרקידים יפים

זה יכול להועיל אם אתה יפה. אנשים אוהבים להסתכל על אנשים יפים. אבל ... בשלב מסוים מבינים שיופי זה לא הכל בחיים. בברלי הילס סידרה עם אנשים יפים(חיצונית) אבל רוב השחקנים שם די בינוניים. יש עדיין אנשים שיעדיפו סידרה כמו בברלי הילס ודומיה , אני - לא. לגבי מרקידים : גם פה זה נהדר אם המרקיד או המרקידה הם אנשים יפים ובעלי מראה חטוב , אבל לצערי גיליתי שמראה יפה אינו מחייב כלל שהמרקיד יהיה טוב : טוב בלימוד , טוב באהבת הריקוד , טוב ביצירת קשר עם אנשים שמגיעים להרקדות שלו ,טוב בארגון הרקדה המותאמת למרקידים המגיעים אליו,טוב בחיות שלו , כלומר בכמה הוא חי-אוהב את הריקודי עם. אני מכיר מרקידים מבוגרים ולא חטובים שפשוט כיף ללמוד איתם. אבל בשביל להנות ממה שאני מדבר עליו פה , צריך כנראה להשתחרר מהחשיבות האופייניות (לצעירים בגילם בדר"כ) של "זה אופנתי?" "זה גזעי?" "זה נראה יפה כמו שמראים בפרסומות?" נראה לי שאם הייתי יותר משועבד להסתכלות כזו אז הייתי אולי בוחר לרקוד ריקודי סלסה ולא ריקודי עם. האמת שאני בכלל אוהב במיוחד ריקודים "נוסטלגיים" , ריקודים פשוטים ויפים לטעמי , אבל זה כבר סיפור אחר... הקישור בין מרקיד למראה חיצוני שלו חשוב אולי אם מחפשים משהו מעבר לסתם מרקיד שילמד אותך ריקודים או שסתם יהיה "כיף" בהרקדות שלו. אני עדיין לא זקוק מחפש את זה אולי כי אני זכר , וגם המרקידים שהגעתי אליהם עד כה , גם הם היו זכרים. אולי אצל בנות צעירות בגילן זה שונה ויש כאלו שמחפשות משהו נוסף.

איה10

New member
איזה שטויות

אז גם פוליטיקאים - ראש ממשלה, ח"כ בכירים בצה"ל, עו"ד וכו´ כל אלה צריכים להיות רזים? כל אלה שהזכרתי עכשיו, אלו אנשים ייצוגיים שמייצגים בכל מיני סיטואציות שונות, אז מה? בחרו אותם לפי מראה חיצוני. אוי ואבוי לנו אם נבחר כל בעל מקצוע לפי מראה חיצוני. לאן הגענו?

למעלה