מרקים...

יעל י

New member
מרקים...

שבועיים אחרי ניתוח,איזה מרק הכי מומלץ?
ואורז...כן או לא?
 

מרים 882

New member
אורז ממש לא!

מרקים עם הרבה ירקות ועוף בלי העור.

אני 3 שנים אחרי ואורז כבד לי ונתקע.
 

ליבי3617

New member
כל מרק טחון שבא לך

אפונה, מרק כתום, מרק צח, מרק ירקות טחון.

אורז אפשר בגדול אחרי חודש וחצי - חודשיים. עדיין אני אוהבת יותר אורז כשהוא רטוב (כמו בריזוטו) או שאני מרטיבה אותו עם רוטב או קטשופ (כי אני אנינת טעם ולא כל אחד צריך ללמוד ממני
)
 

ליבי3617

New member
שאלה טובה

אני לא מאמינה שיש בעיה במרק כתום שתטחני גם עדשים.
מרק אפונה הוא המרק האהוב עליי.
בתיאבון
 

יעל י

New member
ליבי,מעולם לא ...

עשיתי מרק אפונה ואם הוא האהוב עלייך אולי תשתפי במתכון?
 

ליבי3617

New member
מרק אפונה

אכן המרק האהוב עליי אבל לבושתי כל הניסיון הקולינרי שלי מסתכם בהכנת חביתה וספגטי בלי רוטב.
באוכל מומחיות אמא שלי ואחיות שלי אז אולי אבקש מאחת מהן מתכון כדי לרשום כאן.

אנשי הפורום הבשלנים האחרים מוזמנים גם הם לעזור

אגב אחת האחיות שלי עושה מרק כתום מעולה וקצת מתובלן. אני אנסה להיזכר איזו מהן ואבקש מתכונים...
 
למעלה