מרקים

shelycat

New member
מרקים

כמעט כולם אוהבים מרק זה או אחר בייחוד בימי החורף שמעתי פעם על מסעדה בארץ(!!!) שמתמחה במרקים מכל הסוגים רק שמאז שכחתי איפה היא ואיך קוראים לה, מישהי אולי יודעת על מה אני מדברת? למישהי יש המלצה על מקום שממש מתמחה במרקים? חוץ מזה את הכמעט הוספתי כי, מה לעשות על אחת כמוני שחולה על חורף ומרקים "נפל" עמית שמרקים והוא לא ממש הולכים ביחד וזה נורא מבאס להכין סיר מרק רק לעצמי. דרך אגב איזה מאכלים אתן אוהבות והחצי השני לא שותף לאהבה אליהם אז אתן לא מכינות כי מבאס להכין רק לעצמכן אותו?

danonit

New member
נראה לי שקוראים לה ברברג...

והיא נמצאת בירושלים ברח´ כורש (לא בטוחה 100% שזה שם הרחוב ולא בטוחה שהמקום עוד קיים, בימינו...) גיל חובב כתב על המקום פעם, לפני איזה שנה וחצי. יש לי בעל שאוהב הכל חוץ מסלרי טרי, אז קשה לי מאוד לחשוב על משהו שאני אכין והוא לא יאכל בשמחה

gmgy

New member
דברים שאנחנו לא אוהבים:

גיא לא אוהב פתיתים, אוכל מתוק מכל סוג (מעוגות ועד קטשופ), דברים שמתובלנים בעדינות רבה מדי גלית לא אוהבת חצילים וקישואים. אז אין בבית משניהם... אבל יש חומוס וטחינה (למרות שאני לא הכי אוהבת) ויש קצת דברים מתוקים (שהרי אם לא אני אשתגע)

לירון לא אוהב אבוקדו , ומנגו שאת

שנהם אני אוהבת. וכרגע לא עולה לי משהו בראש שהוא אוהב ואני לא.....

Ronnie*

New member
הוא אוכל הכל מלבד

אבוקדו ורגל קרושה, אני לא אוכלת את רוב סוגי המאכלים, אבל מסתדרים איכשהו... ההבדל הגדול בינינו הוא מבחינת בשר (צמחונית וקניבל), אבל הדברים היחידים שממש לא ייכנסו אלי הביתה הם כבד אווז ועגל חלב. אין אף סוג אוכל שאני מכינה רק לעצמי, כי אורי כאמור אוכל הכל (לפעמים הוא נמנע מדברים משמינים כי הוא יותר מקפיד ממני, אם כי מן הראוי שגם אני אקפיד). לעומת זאת, הוא כן מכין לעצמו דברים שאני לא אוכלת (אם לחמם שניצלים נקרא להכין, בעצם). את רוב הדברים שאנחנו מכינים שנינו אוכלים.

shelycat

New member
שאלת סקר: מה המרק האהוב עליכם?

סקר מרקים: מה המרק אהוב עליכם? אני אוהבת מרק אפונה ושיהיה כמה שיותר סמיך ואין כמו מרקים על בסיס עגבניות/אדומים ועדיף בתוך קערה מלחם כמו למשל מרק עגבניות ואורז בלחם.

אתי@

New member
המון מרקים......

מרק בצל מרק עגבניות מרק ירקות טוב (ירקות חתוכים קטן או מגורדים, בשום אופן לא שלמים) מרק פטריות מרק מיניסטרונה ובטח יש עוד.

גלי ב

New member
מרק עוף שאמא שלי עושה...../images/Emo13.gif

אין לזה שום תחליף בעולם כולו

fila

New member
אז ככה../images/Emo26.gif

במסעדות: מרק תירס סיני מרק בצל......... ובבית (אצל אמא שלי): מרק אפונה מרק גריסים מרק שעועית היא עושה את המרקים האלו סמיכים ומתובלים בצורה מדהימה!

ayush

New member
אני בעיקרון לא משוגעת על מרקים...

אבל אם כבר : מרק עדשים שאמא של תומר מכינה - ממש מוצלח לחורף (וממלא !) מרק עדשים מדהים שמגישים ב"קופי בר" !!!

הילית*

New member
מרק עגבניות, מרק גולאש

מרק דלעת עם בטטות ועוד פחות אוהבת מרקים עם שמנת

אתי@

New member
יש הרבה דברים שהוא אוהב ואני לא

או להפך, אבל אני כמעט אף פעם לא מכינה משהו רק לעצמי, אין סיכוי שאני אגמור סיר שלם לבד

fila

New member
אצלנו זה להיפך!

יש מלא דברים שהוא אוהב ואני לא אז ככה שאין סיכוי שאני אכין את זה! אז הוא פשוט אוכל את זה אצל אמא שלי
(ואני מתכוונת לכל מיני תבשילים בשריים- חלקי פנים ודברים שזזים בצלחת
) בשר כבש... כרפס,במיה,בטטה ועוד......

הילית*

New member
אני חולה על מרקים

אצל ההורים שלי יש בכל שבת מנה ראשונה מרק וזה בכלל לא משנה אם זה חורף או קיץ. בעלולי גם כן התחיל לאהוב מרקים... וכשהיינו בחו"ל בכל מסעדה בה ישבנו קודם כל הזמנו מרק...

למעלה