מרקסיזם ופמיניזם

Weltmann

New member
מרקסיזם ופמיניזם

اتحاد الشبيبة الشيوعية الاسرائيلي (ا.ش.ش.ا) - تل-ابيب-يافا ברית הנוער הקומוניסטי הישראלי (בנק"י) - תל-אביב-יפו מזמינה אתכן/ם למפגש בנושא מרקסיזם ופמיניזם: "מה הקשר בין דיכוי נשים בתא המשפחתי לבין שביתת עובדי הנמלים? הייתכן שחרור האישה בלי שחרור חברתי? האם אחוות נשים היא הפתרון, או אולי אחווה מעמדית? מה עשתה התנועה הפמיניסטית בעבר, ומה היא שכחה לעשות? מה יש ללנין ולמרקס לומר? ולמה זה בכלל רלוונטי היום?" אם בא לכן/ם לקבל תשובות לכמה שאלות, או סתם לשמוע ולהישמע, בנק"י מזמינה אתכן/ם למפגש בנושא מרקסיזם ופמיניזם, ביום שלישי, ה-27 ביולי, 19:00, ב-"גדה השמאלית", אחד-העם 70, תל-אביב-יפו. לפרטים: 052-8330046 – אורי. בקרו אותנו באינטרנט: http://www.banki-shabiba.org

FuturePrimitive

New member
אה, הנה אתם שוב

שוב מגיע Future לחסוך לכם את הטרחה להגיע למועדון הכלבה השרירית. אין דיכוי נשים בתא המשפחתי, אם נשים לא נכנסות לתא המשפחתי יש קשר לשביתת הנמלים, ויש קשר גם לצלחת חומוס אין אחוות נשים ואין אחווה מעמדית התנועה הפמיניסטית עשתה הרבה. היא שכחה להיעלם ללנין ומרקס אין מה לומר. עצמות רקובות לא מדברות אז למה באמת זה רלוונטי היום? בקרו אותנו באתר האינטרנט: http://www.inspiracy.com/black/abolition/feminism.html כל אידיולוגיה היא ראש בתחת, ובמיוחד צירוף של שתיים

FuturePrimitive

New member
התגובה שלי

היא ביחס לשאלות שמעלים הילדים של לנין בהזמנה למפגש שלהם.

uwhxhxa

New member
עכשיו הבנתי, אהבל שכמותי

ואפילו גרמת לי לצחוק...

uwhxhxa

New member
אני אנסה לענות על כך

בהגדה של פסח נאמר כי לבן הרשע לא עונים תשובה אלא "מקהים את שיניו" וזה בדיוק מה שFURTURE עשה.... ההנמקה לכך היא כי לקנטרן ורשע לא עונים תשובה עיניינית כי גם שאלתו לא עיניינית (פה אמנם מדובר על מצג ולא על שאלה, אך הוא הדין בכל המקרים)

shay or eli

New member
ומה כל כך מרושע בבנק"י?

חוץ מהרשעות הרגילה של הקומוניסטים הנבזים הארורים ימח שמם וזיכרם?

uwhxhxa

New member
תשאל את FUTURE

אני יכול לומר את דעתי אבל לא את דעתו. לדעתי המדינה שלנו איננה "מדינת כל אזרחיה" אלא מדינה יהודית ודמוקרטית. (זה במקרו של המקרו)

FuturePrimitive

New member
לא מרושע, טיפשי

מדינה אינה יהודית, דמוקרטית, או קומוניסטית מדינה היא מכשיר לשמירת כוח בידיה של אליטה מבוצרת, כוח שהיא צוברת באמצעות תאגידים. לנין, שהיה פאשיסט מסריח, לא היה קומוניסט גם אם הוא כינה את עצמו כך. קומוניזם זה בעלות משותפת, רוסיה של לנין הייתה בעלות על אנשים בשם מפלגה. ולכן בנק"י אתם לא מרושעים, אתם פשוט במסלול לא-נכון ואתם תמשיכו להצחיק אותי עם הפליירים שלכם מתי המפגש הבא?

למעלה