מרק אפונה חם לליל חורף

clcl

New member
מרק אפונה חם לליל חורף

מרק אפונה חם לליל חורף מוצרים: 2 בצלים גדולים 2 שיניים קצוצות של שום 1 כוס אפונה יבשה 3 גזרים חתוכים לעגולים 1 תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות 1 בטטה חתוכה לקוביות 2 כפות שמן לטיגון מלח,פלפל אבקת מרק אופן ההכנה: לחתוך את הבצלים , לחתוך את השום ולטגן ביחד . לנקות את האפונה . אחרי שהבצל והשום שקופים , להוסיף את האפונה הנקיה ולטגן חמש דקות תוך ערבוב מתמיד . להוסיף שבע כוסות מים , להוסיף את הגזר החתוך . להכניס את תפוח האדמה והבטטה (החתוכים) , להוסיף מלח , פלפל , אבקת מרק , ולהרתיח . לבשל על אש נמוכה שלש רבעי שעה עד שעה , לטעום ולהוסיף תבלינים לפי הטעם . מקור המתכון: עליזה יורב
 
למעלה