איזה רעיון חכם לשאול דבר כזה כאן.
ומאחלת לך קודם כל רפואה שלמה ומהירה
אם את מציינת רק ירקות קפואים (לקט?) ותבלינים, אז הכי פשוט סתם לבשל במים.
אבל אם את רוצה לשדרג טיפה, ובכל זאת בלי עבודה (אפילו בלי לקלוף ולקצוץ בצל לטיגון), תוכלי לעשות כך: לשים ממש מעט שמן בסיר, להוסיף את הירקות הקפואים ולתת להם להיטגן או להתאדות זמן קצר תוך ערבוב מדי פעם. אחרי זה להוסיף תבלינים, אבל ממש מעט, כמו שלימדתי את הילדים שלי, שבתיבול לא "כל המרבה הרי זה משובח", אלא "כל המוסיף - גורע".
לערבב, להוסיף מים לכמות של מרק, להרתיח בסיר מכוסה, להנמיך את האש, ולבשל כמה דקות.
זה הכי פשוט שאפשר, לא?