מרק בצל

TCHM

New member
מרק בצל

עם טוסט וגבינה



 

TCHM

New member
וודאי,, הבעיה היחידה היא הגבינה הצהובה...

לטגן ב-5 כפות שמן קנולה
להוסיף מרק ירקות מסונן או כל מרק פרווה
להגיש עם קרוטונים ללא גבינה.
 
שאלות

שלום
למה הטיגון נעשה במחבת ואח"כ ממשיכים כמרק בסיר? למה לא ישר בסיר?
מתוך המתכון והחומרי גלם, מה נותן למרק את צבעו הכהה?

האם ניסיתה להשתמש בציר ירקות במקום מים?
בציר יש טעמים של עלה דפנה ופלפל אנגלי שלא מצאתי ברשימת חומר הגלם אצלך. גם במרק בצל עם מים שאני מכיר. האם טעמם לא חסר?

החלק של המוקרם עם לחם/קרוטונים נחמד ויפה להגשה.
יש לכך גם וורסיות של:
בצק עלים על כלי מיוחד למרק בצל (מוגש כך במססעדות כמו WALLA בחיפה)
או מוגש בתוך לחם עגול שתוכנו הוצא (בחול אפשר לקנות לחם כזה בסופר).
 

מ נ ט ה 1

New member
ברור שאפשר לטגן בסיר ולא צריך מחבת

קודם, תעשה מה שנוח לך ואיך שמוח לך, בישול זה לא מדע מדוייק.
 
בישול הוא מדע. קונדיטור זה מדע מדויק יותר...


שלום
לא שאלתי מה כדאי לעשות, אלה בקשתי להבין למה?
 
למעלה