שאלות
שלום
למה הטיגון נעשה במחבת ואח"כ ממשיכים כמרק בסיר? למה לא ישר בסיר?
מתוך המתכון והחומרי גלם, מה נותן למרק את צבעו הכהה?
האם ניסיתה להשתמש בציר ירקות במקום מים?
בציר יש טעמים של עלה דפנה ופלפל אנגלי שלא מצאתי ברשימת חומר הגלם אצלך. גם במרק בצל עם מים שאני מכיר. האם טעמם לא חסר?
החלק של המוקרם עם לחם/קרוטונים נחמד ויפה להגשה.
יש לכך גם וורסיות של:
בצק עלים על כלי מיוחד למרק בצל (מוגש כך במססעדות כמו WALLA בחיפה)
או מוגש בתוך לחם עגול שתוכנו הוצא (בחול אפשר לקנות לחם כזה בסופר).