אם אני מעוניין לאכול מרק בצל ללא גבינה (הארוחה בשרית), מה אפשר לשים או לשלב במקום?
dory30 Well-known member 13/2/24 #1 אם אני מעוניין לאכול מרק בצל ללא גבינה (הארוחה בשרית), מה אפשר לשים או לשלב במקום?
SupermanZW Well-known member 13/2/24 #2 נכתב ע"י dory30: אם אני מעוניין לאכול מרק בצל ללא גבינה (הארוחה בשרית), מה אפשר לשים או לשלב במקום? לחץ כדי להרחיב... אין במקום, לשום דבר שאינו גבינה אין טעם של גבינה. תאכל עם גבינה. אתה מאמין שבגלל הגבינה תישרף בגיהנום? לא מתאים לך.
נכתב ע"י dory30: אם אני מעוניין לאכול מרק בצל ללא גבינה (הארוחה בשרית), מה אפשר לשים או לשלב במקום? לחץ כדי להרחיב... אין במקום, לשום דבר שאינו גבינה אין טעם של גבינה. תאכל עם גבינה. אתה מאמין שבגלל הגבינה תישרף בגיהנום? לא מתאים לך.
שמלת תחרה1 Well-known member 13/2/24 #3 נכתב ע"י dory30: אם אני מעוניין לאכול מרק בצל ללא גבינה (הארוחה בשרית), מה אפשר לשים או לשלב במקום? לחץ כדי להרחיב... יש גבינה שקדים, טעימה מאד.
נכתב ע"י dory30: אם אני מעוניין לאכול מרק בצל ללא גבינה (הארוחה בשרית), מה אפשר לשים או לשלב במקום? לחץ כדי להרחיב... יש גבינה שקדים, טעימה מאד.
SupermanZW Well-known member 13/2/24 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: יש גבינה שקדים, טעימה מאד. לחץ כדי להרחיב... בטעם של... שקדים! זה לא טעם של גבינה.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: יש גבינה שקדים, טעימה מאד. לחץ כדי להרחיב... בטעם של... שקדים! זה לא טעם של גבינה.
שמלת תחרה1 Well-known member 13/2/24 #6 נכתב ע"י dory30: אם אני מעוניין לאכול מרק בצל ללא גבינה (הארוחה בשרית), מה אפשר לשים או לשלב במקום? לחץ כדי להרחיב... יש גבינה שקדים, טעימה מאד. נכתב ע"י SupermanZW: בטעם של... שקדים! זה לא טעם של גבינה. לחץ כדי להרחיב... טעם לא רע. ויתן את הטעם למרק. עד שלא תנסה לא תדע.
נכתב ע"י dory30: אם אני מעוניין לאכול מרק בצל ללא גבינה (הארוחה בשרית), מה אפשר לשים או לשלב במקום? לחץ כדי להרחיב... יש גבינה שקדים, טעימה מאד. נכתב ע"י SupermanZW: בטעם של... שקדים! זה לא טעם של גבינה. לחץ כדי להרחיב... טעם לא רע. ויתן את הטעם למרק. עד שלא תנסה לא תדע.
משתפרת1 Well-known member 13/2/24 #5 נכתב ע"י dory30: אם אני מעוניין לאכול מרק בצל ללא גבינה (הארוחה בשרית), מה אפשר לשים או לשלב במקום? לחץ כדי להרחיב... תחליף אותו עם מרק בשמש
נכתב ע"י dory30: אם אני מעוניין לאכול מרק בצל ללא גבינה (הארוחה בשרית), מה אפשר לשים או לשלב במקום? לחץ כדי להרחיב... תחליף אותו עם מרק בשמש