מרק ברוקולי
בחורף אנחנו חובבי מרקים, רגע לפני שאני מכין מרק ברוקולי רציתי להבין מה בעצם הערך התזונתי שלו?
אז מצד אחד ברוקולי הוא הסופר של הסופר וכל זה, אך מצד שני, בישול נחשב כמפחית עד מעלים ויטמינים. אז מה בעצם נשאר? במילים אם אפשר (כלומר לא רק קישור)
יש את האנזים ההוא שמחסל למחייתו תאים סרטניים אם רק חותכים את הברוקולי קצת לפני הבישול. סבבה, אבל מה חוץ?
ובכלל, אילו רכיבים תזונתיים שורדים בחום למעט מינרלים?
תודה מראש
בחורף אנחנו חובבי מרקים, רגע לפני שאני מכין מרק ברוקולי רציתי להבין מה בעצם הערך התזונתי שלו?
אז מצד אחד ברוקולי הוא הסופר של הסופר וכל זה, אך מצד שני, בישול נחשב כמפחית עד מעלים ויטמינים. אז מה בעצם נשאר? במילים אם אפשר (כלומר לא רק קישור)
יש את האנזים ההוא שמחסל למחייתו תאים סרטניים אם רק חותכים את הברוקולי קצת לפני הבישול. סבבה, אבל מה חוץ?
ובכלל, אילו רכיבים תזונתיים שורדים בחום למעט מינרלים?
תודה מראש