מרק בשר ועגבניות איטלקי../images/Emo66.gif
נירהמ בייחוד בשבילך. ארוחה אחת בסיר ממש . חומרים: 2 בצלים קצוצים 500 גר' בשר כבש או בקר חתוך לקוביות (אני השתמשתי בבקר לגולש) 4 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות 4 גבעולי סלרי קצוצים קופסה גדולה של עגבניות מרוסקות 8 כוסות ציר בקר 3 כוסות פסטה ספירלה (אני השתמשתי בפוזילי בשלושה צבעים) עלי הסלרי קצוצים לעיטור פפריקה מתוקה, פלפל שחור טחון, מלח,וכף חוואיג' למרק(זה לא תיבול איטלקי אבל מוסיף המון) 1. לחמם שמן זית ולטגן את קוביות הבשר עד להשחמה קלה להוציא לקערה. 2. לטגן את הבצלים עד לשקיפות ולהחזיר את הבשר לכסות ולבשל עד לריכוך הבשר. 3. להוסיף את קוביות הגזרים והסלרי לטגן מעט להוסיף את ציר הבקר ולתת רתיחה להוסיף את העגבניות המרוסקות ולכסות במים. 4. לבשל כשעה וחצי בסיר מכוסה ואח"כ להוסיף תיבול ממליצה גם על תוספת של קורט סוכר להורדת חמיצות העגבניות. 5. להוסיף את הפסטה ולבשל ללא כיסוי על אש נמוכה כ- 15 דקות. 6. להוסיף את עלי הסלרי הקצוצים לעיטור לקראת סוף הבישול.
נירהמ בייחוד בשבילך. ארוחה אחת בסיר ממש . חומרים: 2 בצלים קצוצים 500 גר' בשר כבש או בקר חתוך לקוביות (אני השתמשתי בבקר לגולש) 4 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות 4 גבעולי סלרי קצוצים קופסה גדולה של עגבניות מרוסקות 8 כוסות ציר בקר 3 כוסות פסטה ספירלה (אני השתמשתי בפוזילי בשלושה צבעים) עלי הסלרי קצוצים לעיטור פפריקה מתוקה, פלפל שחור טחון, מלח,וכף חוואיג' למרק(זה לא תיבול איטלקי אבל מוסיף המון) 1. לחמם שמן זית ולטגן את קוביות הבשר עד להשחמה קלה להוציא לקערה. 2. לטגן את הבצלים עד לשקיפות ולהחזיר את הבשר לכסות ולבשל עד לריכוך הבשר. 3. להוסיף את קוביות הגזרים והסלרי לטגן מעט להוסיף את ציר הבקר ולתת רתיחה להוסיף את העגבניות המרוסקות ולכסות במים. 4. לבשל כשעה וחצי בסיר מכוסה ואח"כ להוסיף תיבול ממליצה גם על תוספת של קורט סוכר להורדת חמיצות העגבניות. 5. להוסיף את הפסטה ולבשל ללא כיסוי על אש נמוכה כ- 15 דקות. 6. להוסיף את עלי הסלרי הקצוצים לעיטור לקראת סוף הבישול.