מרק גמבות לאוהבי הגמבות
מצרכים:
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות.
1 גמבה ירוקה חתוכה לרצועות.
1 גמבה צהובה חתוכה לרצועות.
1 גמבה כתומה חתוכה לרצועות.
חתיכה קטנה של דלעת חתוכה לרצועות.
1 קישוא חתוך לרצועות.
חופן עלי מנגולד.
1 בצל גדול קצוץ.
10 שיני שום חתוך לעיגולים.
4 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות..
כפית מלח גס, פלפל שחור, כורכום, קארי-למי שאוהב, כמון.
כף גדושה פפריקה מתוקה. כף סויה.
3 כפות שומשום+3 כפות שמן זית.
ההכנה:
לטגן את כל הירקות הנ"ל במשך 20 דקות, ולערבב מדי פעם, להוסיף מים רותחים מעל תכולת המצרכים, לבשל 20 דקות ובתיאבון.
ניתן להוסיף קצת אטריות נודלס, ושקדי מרק.
מצרכים:
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות.
1 גמבה ירוקה חתוכה לרצועות.
1 גמבה צהובה חתוכה לרצועות.
1 גמבה כתומה חתוכה לרצועות.
חתיכה קטנה של דלעת חתוכה לרצועות.
1 קישוא חתוך לרצועות.
חופן עלי מנגולד.
1 בצל גדול קצוץ.
10 שיני שום חתוך לעיגולים.
4 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות..
כפית מלח גס, פלפל שחור, כורכום, קארי-למי שאוהב, כמון.
כף גדושה פפריקה מתוקה. כף סויה.
3 כפות שומשום+3 כפות שמן זית.
ההכנה:
לטגן את כל הירקות הנ"ל במשך 20 דקות, ולערבב מדי פעם, להוסיף מים רותחים מעל תכולת המצרכים, לבשל 20 דקות ובתיאבון.
ניתן להוסיף קצת אטריות נודלס, ושקדי מרק.