מרק ההרזיה

תינא

New member
מרק ההרזיה

שלום אני חדשה ילדתי לפני ארבעה חודשים ועוד מניקה המשקל שלי היה לפני לידה 66 ועליתי בהריון עד 94 ועד עכשיו ירדתי עד 79 ואני לא יכולה להוריד עוד. שמעתי על מרק שמרזה עד 5 קילו בשבוע ואני היום רוצה להתחיל אני גם מניקה אם מישהיא רוצה להתחיל איתי ורוצה לדעת מה בדיוק המרק אני מוכנה לעזור לה .

ortalxxxx

New member
אותה הבעיה

אני אשמח לדעת מהו המרק ושתעזרי לי כי אני בדיוק באותה הבעיה ובאותו המשקל.

or 333

New member
ברוכה הבאה../images/Emo91.gif

קודם כל ירדת יפה מאד אני מצדיעה לך, אבל אני לא חושבת שמרק זה הפיתרון אולי למס' ימים זה נחמד לא משהו שתוכלי לעמוד בו לטווח ארוך, ובכלל אם את מניקה איך תקבלי את כל כמות הויטמינים והברזל במיוחד אם את מדברת על המתכון של מרק הכרוב שעלול לא רק להועיל גם להזיק ועוד משהו את מציעה לבנות בפורום להצטרף ושתעזרי להן, איך את יכולה לעזור במשהו שעוד לא התנסית בו רק שמעת שהמרק מוריד 5 קילו אם זה היה כל כך פשוט קל ואמיתי תאמיני לי שכולם היו רזים, אני מציעה לך להמשיך במה שעשית עד עכשיו עובדה שזה עבד זה שנעצרת במשקל זה לא נורא את תראי שהמשקל יתחיל לזוז שוב תוך מס' שבועות כי בסך הכל אם את ממשיכה בדיאטה אין שום סיבה שלא תמשיכי לרדת גם אני נעצרתי לתקופה והמשכתי לרדת. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

חן123

New member
מסכימה לגמרי

זה נשמע לי מאד קיצוני בכלל ופרט בהנקה, האם הדיאטה מכילה 1700 קלוריות? זה המינימום היומי למניקות. כל הדיאטות שאני מכירה שמורידות כל כך מהר הן קצרות מועד. כדי כשמורידים סכום כזה בטווח כל כך קצר זה תמיד יכלול הרבה נוזלים ולא רק שומן. לא הצלחתי להבין את המשפט "ואני לא יכולה יותר". בנוסף, אם מדובר במרק כרוב בכלל כרוב לא מומלץ למניקות. בקיצור, לדעתי אין קיצורי דרך אלא דיאטה מתונה ומאוזנת. בכל מקרה שיהיה בהצלחה

תינא

New member
המרק הוא

6 בצל קילו עגבניות 1 מלפפון 4 פלפל ירוק 2 סילארי ולשים קצת מרק עוף עם מלח אוכלים המרק הזה לשבוע ואתם יכולים להוריד מ 5-7 קילו אם ירדתם יותר תפסיקו יומיים ולחזור עוד פעם : יום ראשון : תוכלו את המרק כל הזמן שאתם רעיבים וגם פירות וירקות ואפשר לשתות קפה ותה בלי סוכר . יום שני : אותו דבר כמו ביום ראשון ואפשר להוסיף 1 תפוח אדמה צלוי . יום שלישי : אותו יום ראשון יום רביעי : לשתות מרק ואפשר לשתות חלה 1 אחוז ולשתות הרבה מים . יום חמישי : לשתות מרק וחצה קילו עגבניות ואפשר גם עוף או דג יום שישי : מרק +דג+עוף צלויכי הגוף צריך ברותין יום שביעי : מרק אורז ירקות לשתות תפוזים אני האמת התחלתי ואני רואה שבאמת עוזרת ואני אגיד לכם כמה אוריד עוד שבוע

1אורניתה

New member
יותר טוב ממרק הרזיה

אפשר לצום מה כבר ההבדל, וסליחה על הציניות, בדיאטה אין קסמים מה שבא בקלות הולך בקלות. כל דיאטה חמורה שתעשי תהיה ע"ח בריאותך וע"ח בריאות היונקת שלך. קחי אחריות ופני לעזרה מקצועית, דיאטנית או קבוצת תמיכה . כל הקילוגרמים ירדו בסוף, ידוע שדיאטה דלה ברכיבים תזונתיים יכולה לגרום לתחלואים רבים, ידוע גם שכשמונעים מהגוף תזונה, הוא עושה לנו "דוקא" ומאט את חילוף החומרים בגלל "הסטרס" שהוא שרוי בו ואז ביחס למה שאוכלים יורדים הרבה יותר לאט. לא שמעת את כל הסיפורים על "אני תקועה במקל למרות שאני אוכלת מסודר ובריא?" יש כ"כ הרבה מקרים כאלו. בד"כ אותן בנות שיבדקו את התזונה שלהן ימצאו שהתזונה שלהם מועטת מדי או חסרה ברכיבים תזונתיים חיוניים. ודווקא אחרי העשרת התפריט ויציאה מן הלחץ הרידה מתחדשת. אגב למנוחה ושינה יש חשיבות מכרעת לירידה במשקל, כי בשינה מופרשים חומרים המשפיעים על התיאבון וחילוף החומרים, עייפות מורידה את האנרגיה ובאופן אינסטינקיבי אנחנו מחפשות "דלק" כדי להתעורר. זה לא בשליטתנו זה פיזיולוגי לגמרי. בהצלחה אורנה

למעלה