מרק היום

ody cohen

New member
מרק היום

מצרכים: ======== 1 רוכב, 1 יום שמש, בין הסערות, 1 יער בית קשת, 1 הר תבור, 40 - 50 ק"מ דרך (60% לבנות, 30% כביש, 10% דרכי יער) קורטוב בוץ בלתי דביק (הסוג הטוב), כמות נדיבה של עליות וירידות (1,000 מטר טיפוס) אינסוף שמיים כחולים, קמצוצי פריחה,(מומלץ רקפות ונוריות), 1 מינזר עם כומר בגלימה שחורה, קצת "ללכת לאיבוד" לפיקנטיות ==== הוראות הכנה ====== לשים את הרוכב ב 6:30 ביער בית קשת, להוסיף הדרכים הלבנות. לערבב היטב עם הפדלים (לעצור לפני קבלת קצף לבן...) להגיע להר דבורה, להוריד מהאש להפסקה קצרה (להוסיף חטיף אנרגיה) להוסיף הפרחים, השמיים, ושקט אינסופי. לזרות את ה"ללכת לאיבוד" בסמטאות דבורייה, להוסיף כמה ק"מ כביש. להוסיף בעדינות את העלייה לתבור, כולל הכומר שלא אהב את מכנסי הרכיבה הכתומים שלי, להוסיף את כל שאר הדרכים, דרכי יער, והבוץ. להוריד מהאש אחרי 6 שעות. ===================== מתקבל מרק סמיך, ורוכב אחד מאושר. והכי - חשוב - (אופס, נגמר לי הדף...)

ר ו נ ן ג

New member
עודד, אחלה מתכון

באמת שרציתי להצטרף, אבל, אחרי שהגעתי הביתה בחצות הליל מטיול במכתש רמון היה לי די ברור שהפעם - לא יצא. בכל מקרה, מתכונים טובים - חייבים לחזור עליהם, יהיה טעים, בטוח.

למעלה