מרק חומוס ואטריות בטעם איטלקי../images/Emo140.gif
שמעתי שקר לכם היום. אז הנה מרק מהיר מאד,שיחמם אותכם ביום כזה. בתנאי שיש לכם את המרכיבים מוכנים.כי אז תוכלו לקרוא לו מרק מהיר. מרק חומוס ואטריות בטעם איטלקי מצרכים: 8-9 כוסות מרק עוף צח או מים. 1 קופסת שימורי גרגרי חומוס עם הנוזלים. 1 קופסא שימורי עגבניות קלופות,אם יש מתובלות בבזיליקום עוד יותר טוב. 6 כפות שמן זית(להפחית מכמות זו ,במידה ומשתמשים בציר מרק עוף למשל) 3-4 שיני שום קצוצות. 2 כפות אבקת מרק עוף ,למי שאין מרק עוף מוכן. חצי כפית סוכר 1 חבילה קציצות בשר בקר או עוף(אני קונה לפעמים מוכנים למקרה חרום) אם אין אפשר גם חזה עוף קצוץ,או בשר טחון מפורר. 3-4 מקלות סלרי קצוצים. 1 גזר גדול מגורר גס . 1 ענף קטן רוזמרין טרי פלפל שחור טרי 100 גר' אטריות דקות או מקרוני קצרים. או מה שתבחרו. הכנה: חוץ מהחומוס להכניס הכל לסיר גדול. חלק מהחומוס לטחון דק עם מעט מים בבלנדר למחית. וחלק שני להשאיר שלם. (אם מכינים עם קציצות.להכין קציצות קטנות בגודל ביס. ולהכניס למרק כשהוא רותח.) להביא הכל לרתיחה כולל החומוס והמחית. לבשל על אש נמוכה. לקראת הסוף להוסיף אטריות. אם סמיך מדי אפשר להוסיף מים רותחים. ולתקן תיבול. אם דליל לבשל יותר. טעים וקל להכנה. והכי הכי טעים לזלול עם פרוסת לחם טרי וריחני.לטבול ברוטב וללגום מרק. בתאבון מקור:WAN
שמעתי שקר לכם היום. אז הנה מרק מהיר מאד,שיחמם אותכם ביום כזה. בתנאי שיש לכם את המרכיבים מוכנים.כי אז תוכלו לקרוא לו מרק מהיר. מרק חומוס ואטריות בטעם איטלקי מצרכים: 8-9 כוסות מרק עוף צח או מים. 1 קופסת שימורי גרגרי חומוס עם הנוזלים. 1 קופסא שימורי עגבניות קלופות,אם יש מתובלות בבזיליקום עוד יותר טוב. 6 כפות שמן זית(להפחית מכמות זו ,במידה ומשתמשים בציר מרק עוף למשל) 3-4 שיני שום קצוצות. 2 כפות אבקת מרק עוף ,למי שאין מרק עוף מוכן. חצי כפית סוכר 1 חבילה קציצות בשר בקר או עוף(אני קונה לפעמים מוכנים למקרה חרום) אם אין אפשר גם חזה עוף קצוץ,או בשר טחון מפורר. 3-4 מקלות סלרי קצוצים. 1 גזר גדול מגורר גס . 1 ענף קטן רוזמרין טרי פלפל שחור טרי 100 גר' אטריות דקות או מקרוני קצרים. או מה שתבחרו. הכנה: חוץ מהחומוס להכניס הכל לסיר גדול. חלק מהחומוס לטחון דק עם מעט מים בבלנדר למחית. וחלק שני להשאיר שלם. (אם מכינים עם קציצות.להכין קציצות קטנות בגודל ביס. ולהכניס למרק כשהוא רותח.) להביא הכל לרתיחה כולל החומוס והמחית. לבשל על אש נמוכה. לקראת הסוף להוסיף אטריות. אם סמיך מדי אפשר להוסיף מים רותחים. ולתקן תיבול. אם דליל לבשל יותר. טעים וקל להכנה. והכי הכי טעים לזלול עם פרוסת לחם טרי וריחני.לטבול ברוטב וללגום מרק. בתאבון מקור:WAN