המרק נמצא!
(קרדיט לדובית26) מרק סיני חמוץ מתוק: שני שליש כרוב חתוך לרצועות, 7-8 פטריות טריות חתוכות לרצועות, 2גזרים חתוכים לרצועות, סלק חצי מבושל חתוך לרצועות, 1 בצל 2-3 שיני שום, 4 כפות סויה, כף סילאן (דבש תמרים) , רבע כוס חומץ , ללא שמן במעט מים מטגנת את הבצל והשום מוסיפה את כל הירקות. לאחר חצי שעה בישול, מוסיפה את הסילאן והסויה. עוד חצי שעה בישול ואז את החומץ, ואפשר להוסיף בשלב זה נבטים. מבשלים עוד רבע שעה. טעים בצורה מדהימה. כדאי לנסות למרות ריבוי החומרים."