מרק ירקות עשיר עם כרוב ניצנים
שלום
בחרתי לשים אותם במרק...
מתכון:
חומרי גלם:
1 בצל גדול חתוך ברונואז
2 גזרים מקולים וחתוכים פאיזאן
2 שורש פטרוזליה חתוכים פאיזיאן
2 ק"ג כנפיים מנוקים.
1 זר סלרי עם העלים.
2 כרישות.
2 קישועים
1 תפוח אדמה גדול
1 שקית כרוב ניצנים - סנפרוסט
1 צרור שמיר
1 צרור פטרוזליה
5 פלפל אנגלי
3 עלי דפנה
פלפל שחור ומלח
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל עם מעט מלח על אש קטנה לשקיפות.
מוסיפים את הגזר והשורש פטרוזליה, ממשיכים לטגן עד לריכוך עם מעט פלפל שחור.
מוסיפים מים רותחים, את עלי הדפנה, הפלפל האנגלי ואת הסלרי חתוך (כולל העלים).
מביאים לרתיחה ומכניסים את הכנפיים. מנמיכים ומכסים - לשעה.
מוציאים את כל הכנפיים (לתבנית אלויניות גדולה, מפזרים רוטב צ'ילי מעל ולתנור חם עד הזבהב, הופכים, כנ"ל לצד השני ומוציאים).
מוסיפים את התפ"א, הכרוב ניצנים, הכרישה וצרור שמיר קצוץ דק.
מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהתפ"א רך.
מוסיפים את הקישועים וצרור פטרוצליה קצוץ דק.
מבשלים 10 דקות וטועמים. משלימים מלח ופלפל במידת הצורך.
והנה יש מרק ירקות נפלא
שלום
בחרתי לשים אותם במרק...
מתכון:
חומרי גלם:
1 בצל גדול חתוך ברונואז
2 גזרים מקולים וחתוכים פאיזאן
2 שורש פטרוזליה חתוכים פאיזיאן
2 ק"ג כנפיים מנוקים.
1 זר סלרי עם העלים.
2 כרישות.
2 קישועים
1 תפוח אדמה גדול
1 שקית כרוב ניצנים - סנפרוסט
1 צרור שמיר
1 צרור פטרוזליה
5 פלפל אנגלי
3 עלי דפנה
פלפל שחור ומלח
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל עם מעט מלח על אש קטנה לשקיפות.
מוסיפים את הגזר והשורש פטרוזליה, ממשיכים לטגן עד לריכוך עם מעט פלפל שחור.
מוסיפים מים רותחים, את עלי הדפנה, הפלפל האנגלי ואת הסלרי חתוך (כולל העלים).
מביאים לרתיחה ומכניסים את הכנפיים. מנמיכים ומכסים - לשעה.
מוציאים את כל הכנפיים (לתבנית אלויניות גדולה, מפזרים רוטב צ'ילי מעל ולתנור חם עד הזבהב, הופכים, כנ"ל לצד השני ומוציאים).
מוסיפים את התפ"א, הכרוב ניצנים, הכרישה וצרור שמיר קצוץ דק.
מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהתפ"א רך.
מוסיפים את הקישועים וצרור פטרוצליה קצוץ דק.
מבשלים 10 דקות וטועמים. משלימים מלח ופלפל במידת הצורך.
והנה יש מרק ירקות נפלא


