מרק לחם ובירה tuborg
החומרים: 2 בצלים, 4 כפות שמן, 2 פרוסות לחם לבן, 2 פרוסות לחם חי - גרוסות לפירורים, 3 כוסות מרק ירקות, כוס בירה טובורג גרין, מלח ופלפל, מעט עירית קצוצה. אופן ההכנה:לקצוץ בצל אחד לפרוסות דקות ולטגן בסיר עם 2 כפות שמן עד להזהבה. להוציא לצלחת. לקצץ את הבצל השני לקוביות ולטגן עד שהוא שקוף. להוסיף את פירורי הלחם ולטגן קלות. להוסיף את המרק, הבירה והתבלינים ולבשל כ- 15 דקות. להגיש את המנה עם הבצל המטוגן מעל
החומרים: 2 בצלים, 4 כפות שמן, 2 פרוסות לחם לבן, 2 פרוסות לחם חי - גרוסות לפירורים, 3 כוסות מרק ירקות, כוס בירה טובורג גרין, מלח ופלפל, מעט עירית קצוצה. אופן ההכנה:לקצוץ בצל אחד לפרוסות דקות ולטגן בסיר עם 2 כפות שמן עד להזהבה. להוציא לצלחת. לקצץ את הבצל השני לקוביות ולטגן עד שהוא שקוף. להוסיף את פירורי הלחם ולטגן קלות. להוסיף את המרק, הבירה והתבלינים ולבשל כ- 15 דקות. להגיש את המנה עם הבצל המטוגן מעל