taloosh123
New member
מרק מינסטרונה ללא פסטה
עיקר העבודה במרק הזה היא בחיתוך הירקות: אני אוהבת לחתוך את כולם בגודל זהה וקטן,ככה בכל כף מקבלים את כל הטעמים. מבשלים אותו כ30 דקות כך שזה לא מרק מהיר הכנה אבל התוצאה היא חורפית וממלאת מאד. מחממים במחבת כף שמן ומוסיפים: 2 כפות נקניק מעושן קצוץ לקוביות קטנות (בייקון/אווז מעושן/קבנוס) 1 בצל לבן קצוץ 2 שיני שום פרוסות דק כשהבצל מתחיל להיות שקוף מוסיפים לפי הסדר הבא: 1 חציל קטן חתוך לקוביות 2 גזרים חתוכים לקוביות 1 גמבה חתוכה לקוביות כוס שעועית לבנה מבושלת (אני שהתמשתי בקפואה) כשכל הירקות מקבלים מעט הזהבה מוסיפים את הנוזלים והתבלינים: 2 כוסות עגבניות מרוסקות 3.5 כוסות מרק עוף צח 2 עלי דפנה 1 כפית טימין טרי 1 כפית פפריקה מתוקה חופן פטרוזיליה קצוצה מבשלים יחד 30 דקות. בודקים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך. לעוד מתכוני בשר-כולל שוקרוט מהיר-לבלוג שלי
עיקר העבודה במרק הזה היא בחיתוך הירקות: אני אוהבת לחתוך את כולם בגודל זהה וקטן,ככה בכל כף מקבלים את כל הטעמים. מבשלים אותו כ30 דקות כך שזה לא מרק מהיר הכנה אבל התוצאה היא חורפית וממלאת מאד. מחממים במחבת כף שמן ומוסיפים: 2 כפות נקניק מעושן קצוץ לקוביות קטנות (בייקון/אווז מעושן/קבנוס) 1 בצל לבן קצוץ 2 שיני שום פרוסות דק כשהבצל מתחיל להיות שקוף מוסיפים לפי הסדר הבא: 1 חציל קטן חתוך לקוביות 2 גזרים חתוכים לקוביות 1 גמבה חתוכה לקוביות כוס שעועית לבנה מבושלת (אני שהתמשתי בקפואה) כשכל הירקות מקבלים מעט הזהבה מוסיפים את הנוזלים והתבלינים: 2 כוסות עגבניות מרוסקות 3.5 כוסות מרק עוף צח 2 עלי דפנה 1 כפית טימין טרי 1 כפית פפריקה מתוקה חופן פטרוזיליה קצוצה מבשלים יחד 30 דקות. בודקים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך. לעוד מתכוני בשר-כולל שוקרוט מהיר-לבלוג שלי