מרק"מ 19.6

asiuta

New member
מרק"מ 19.6

אין לי הרבה מה להוסיף על מה שאנשים כבר כתבו לפני, כי בכל מקרה משנים כל פעם את הדילמות ואת הסיטואציות, מה שאני כן יכולה להגיד שממש לא הרגשתי שלמישהו מהמראיינים יצא להכיר אפילו טיפונת את מי שאני. הגבלת הזמן הזו לא נתנה לי לבטא ולהגיד את מה שרציתי בחלק מהמקרים, והעובדה שהמראיינים יכולים לשאול אותך רק על איזשהו מצב ספציפי שמתואר בדף גם הפריעה לדעתי. בקיצור ברוך השם שזה נגמר... בהצלחה לכולם!!

lames

New member
את יכולה לפרט עוד מה שאלו אותך?

ואיזה דילימות? בבקשה אם יש לך הזמן .....

asiuta

New member
אני יכולה

אבל לא נראה לי שזה משנה... שאלו על מצב בו הייתי בקבוצה שהחליטה משהו ולא הסכמתי עם ההחלטה. שאלו מה דעתי על מצב בו רופאים בחדר מיון לא נותנים טיפול מקסימלי לחולים שאין להם הרבה סיכויים לשרוד. וזה מה שאני זוכרת... העיקר זה לבוא רגוע, הם באמת משנים את הדילמות כי לא זכור לי שראיתי משהו ונזכרתי שקראתי על זה בפורום. תהיו אתם, העיקר שתצאו בהרגשה שעשיתם מה שאתם יכולים.

litallit

New member
שאלה

מה אם באחת השאלות של תאר מצב שבו קרה לך משהו (מישהו פגע בך/ לא הסכמת עם החלטה של קבוצה וכו' ) אני מתקשה למצוא מקרה שכזה! זה דבר שיכול לקרות! ובהנחה שאני לא רוצה להמציא מקרה או לדבר על מקרה שנראה לי טיפשי, מה עושים? חוץ מזה במרק"ם גם אין הרבה זמן לחשוב ....

mmm wondering

New member
מה עונים על שאלת הטיפול המלא?

אני מתלבטת מאוד בסוגייה הזאת..כי זה נתון לשיקול הדעת של הרופאים יש מצבים שהסיכויי של אחד מהחולים לשרוד יותר גבוהה מהשני וצריך להחליט למי לתת את התרופה (בהנחה שאנו יכולים בעזרת נתרופה הזאת לטפל באחד משניהם)??

asiuta

New member
חמודים..

תרגעו, באמת באמת, זה הדבר הכי חשוב, אני בטוחה שאתם תדעו מה לענות אם ישאלו אתכם. ועכשיו לכו להתאוורר קצת ותלכו לישון בשעה סבירה ויהיה בסדר. המון המון בהצלחה!!!

asiuta

New member
לדעתי

תחשבי טוב טוב, הם מבקשים שתיזכרי גם אם זה משהו ממש קטן, הרי גם ככה אין להם הרבה זמן לדבר על זה אז גם אם זה לא לגמרי רציני זה יהיה בסדר, בסך הכל הם רוצים לפתח איתך דיון על נושא כללי.

dorin276

New member
כנ"ל

אז אלה היו 80 דקות (נטו
) די מתישות.... שאלו אותי את אותם דברים שצויינו כאן בשלושת השבועות האחרונים. היה נחמד. כשיצאתי שאלתי האם יהיו ציוני מרק"ם באתר המרכז הארצי לבחינות והערכה, ונעניתי שלא - יהיו רק הודעות קבלה/דחיה בסוף יולי. כך שנצטרך להתאזר בסבלנות. בהצלחה לכל נבחני מרק"ם של הימים הקרובים, וכמובן לממתינים לטלפון מבאר-שבע.

ozl

New member
מרק"מ

היה די מוזר... בהרבה סיטאוציות הרגשתי שהם ממש לוחצים ולא מרפים- גם בשאלות עלי וגם בסימולציות. מה שכן זה הרבה פחות מאורגן ומיקצועי ממו"ר. אסיה- היה לי ממש כיף לראות אותך, אני מקוה שעוד נתראה :) בהצלחה לכולם.

GooD LucK 4 us

New member
לא אין צורך....

אם שלחת להם את הפקס שדרשו אז אין צורך. רק להביא תעודת זהות או דרכון... בהצלחה

למעלה