מרק עדשים אדומות וקייל - משגע!
מתכון של ריצ'ה הנערצת (עלי), שכל מתכון שלה מעולה ומדוייק וטעים ומלא טעם.
במקור זה לסלק עלים, אבל הייתה לי שקית של בייבי קייל שרציתי לנצל, וכך היה.
עדשים אדומות לא צריך להשרות, וכשמבשלים בסיר לחץ זה הכי ספידי-גונזלס!
בישלתי חמש דקות בלחץ, ונתתי ללחץ לרדת לבד - כשפתחתי, זה היה מושלם.
הוספתי את הקייל והג'ינג'ר, צ'ילי, מלח, כרכום (טרי) וחלב קוקוס ובישלתי על אש קטנטנה כעשר דקות. ואז טיגנתי בכפית שמן את התבלינים והשום והוספתי לעדשים.
אני כן טחנתי את התבלינים, כי לדעתי לא כיף להיתקל בציפורן או גרגרי הל!
רק שתגיע כבר ארוחת הערב!
מתכון של ריצ'ה הנערצת (עלי), שכל מתכון שלה מעולה ומדוייק וטעים ומלא טעם.
במקור זה לסלק עלים, אבל הייתה לי שקית של בייבי קייל שרציתי לנצל, וכך היה.
עדשים אדומות לא צריך להשרות, וכשמבשלים בסיר לחץ זה הכי ספידי-גונזלס!
בישלתי חמש דקות בלחץ, ונתתי ללחץ לרדת לבד - כשפתחתי, זה היה מושלם.
הוספתי את הקייל והג'ינג'ר, צ'ילי, מלח, כרכום (טרי) וחלב קוקוס ובישלתי על אש קטנטנה כעשר דקות. ואז טיגנתי בכפית שמן את התבלינים והשום והוספתי לעדשים.
אני כן טחנתי את התבלינים, כי לדעתי לא כיף להיתקל בציפורן או גרגרי הל!
רק שתגיע כבר ארוחת הערב!