מרק עדשים אדומות וקייל - משגע!

מרק עדשים אדומות וקייל - משגע!

מתכון של ריצ'ה הנערצת (עלי), שכל מתכון שלה מעולה ומדוייק וטעים ומלא טעם.
במקור זה לסלק עלים, אבל הייתה לי שקית של בייבי קייל שרציתי לנצל, וכך היה.

עדשים אדומות לא צריך להשרות, וכשמבשלים בסיר לחץ זה הכי ספידי-גונזלס!

בישלתי חמש דקות בלחץ, ונתתי ללחץ לרדת לבד - כשפתחתי, זה היה מושלם.
הוספתי את הקייל והג'ינג'ר, צ'ילי, מלח, כרכום (טרי) וחלב קוקוס ובישלתי על אש קטנטנה כעשר דקות. ואז טיגנתי בכפית שמן את התבלינים והשום והוספתי לעדשים.
אני כן טחנתי את התבלינים, כי לדעתי לא כיף להיתקל בציפורן או גרגרי הל!
רק שתגיע כבר ארוחת הערב!
 

Gidi Shemer

New member


 
רק מה, לא כולם אהבו את הקייל~!

לי זה היה ממש טעים, אבל לאחותי זה היה מר. אז בפעם הבאה אכין עם תרד או מנגולד.
 

RSPA

New member
הקייל לסוגיו פחות מר בימים הקרים. אז עליו יותר מתקתקים.

במיוחד מה שנקרא "קייל רוסי אדום". אז אולי תחכי איתו לחורף....
בעונה הנוכחית הכי מתקתק זה סוג שנקרא "רדבור" שעליו (האדמדמים) מתקתקים לאחר בישול.
כל הנ"ל - ממה שקראתי....
 
אני הכנתי

עם סלרי ומנגולד, חשבתי שאכין עם חסה אבל היו לי מספיק אחרים
 
למעלה