מרק עדשים ארץ ישראלי ../images/Emo13.gif
את המרק הזה הכנתי היום והוא מעולה לימות הסגריר האלו, כמובן שהוא זול מאוד להכנה. ותסלחו לי על הצורה הלא קונוונציונאלית של הכתיבה, פשוט אני לא מבשל כ"כ עם כמויות מדויקות או רשימת מצרכים.
מתחילים יום או יומיים קודם עם זה שמשרים עדשים חומים גדולים במים את המים מחליפים כמה פעמים ביום למה ? כי אמרו לי שככה עושים
אחרי שהם מושרים ורכים לוקחים בצל (אני לקחתי אחד ענק) רצוי סגול חותכים חצי קטן וחצי לחתיכות גסות ומוסיפים קולפים שום (אני השתמשתי בחמש שיניים ענקיות), חותכיןם לעיקולים דקים (כי זה יותר יפה לעין) ומוסיפים אני אוהב פיקאנטיות אז חתכתי גם שני פלפלים חריפים משומרים קטנים שיש לי לחתיכות ממשד ממש קטנות. על זה הוספתי עלים של זעתר טרי כ50 גרם בלי הענפים (את המשקל אני יודע כי קניתי אותם), ומים (טוב זה מרק), אלח"כ הוספתי משהוא כמו חופן גדול של איטריות של מרק שנשארו לי. ו תרכיז עגבניות מממ כאן המקום שהצמחונים צריכים לדלג עליו שתי נקניקיות של "בקר נמוך" שקניתי בחנות של פועלים זרים לפני כמה זמן. ו לגבי המלך כמו שאומר זה עם הקרחת להוסיפ רק אחרי הבישול
כאן מי שיש לו גאז מבשל איך שבא לו אבל אני הכנסתי למיקרו בסיר מיוחד לבישול אורז כי זה מה שיש לי שמתי איזה 25 דקות על הצג הוצאתי הוספתי מעט קמח להסמכת המרק ו עוד כמה תיקוני תיבול ו בשלתי עוד איזה 20 דקות ו הגשתי מתובל בשמן זית טרי וטיפה מיץ לימון יאאאאאאאאאאאאאאאאאאמי
את המרק הזה הכנתי היום והוא מעולה לימות הסגריר האלו, כמובן שהוא זול מאוד להכנה. ותסלחו לי על הצורה הלא קונוונציונאלית של הכתיבה, פשוט אני לא מבשל כ"כ עם כמויות מדויקות או רשימת מצרכים.