מרק עוף עם קרפלך - קסנדרה

מילי**

New member
מרק עוף עם קרפלך - קסנדרה

מרק עוף עם קרפלך המתכון עבור 10 סועדים המצרכים למרק: 2 עופות חתוכים לשמיניות ו- 1/2 ק``ג בשר בקר - שפונדרה 4 גזרים 3 בצלים 1 כרישה , החלק הלבן בלבד 2 שורש סלרי 3 שורש פטרוזילייה עלה דפנה, מלח, פלפל אנגלי פטרוזיליה, שמיר אופן ההכנה: 1. להכניס את העוף והבשר לסיר עם מים קרים , להביא לרתיחה, להוציא את הקצף ולהנמיך את האש. 2. להוסיף את הירקות החתוכים ולבשל כ- 3 שעות על אש נמוכה. 3. להוציא את הבשר הבקר מהמרק ולטחון במעבד מזון עם בצל מטוגן ולהוסיף פלפל שחור, מלח, אגוז מוסקט. בצק לקרפלך: 200 גרם קמח לבן 2 בצים 1 כף שמן מלח, פלפל לבן 4-5 כפות מים אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים לבצק אחיד לרדד ולמלא במלית הבשר, להדק ולבשל במרק. בהצלחה ובתאבון קסנדרה
 
למעלה