מרק עם כרובית (כמה שפחות פחמימות בבקשה)
יש לי כרובית מבושלת רכהה מאד וחשבתי להכין איתה מרק.
באיזה שלב כדאי להוסיף אותה?
חשבתי להתחיל מרק כמו שאני רגילה - סלרי בצל ואולי גזר? לא בטוחה שירק כתום מתאים פה-
להוסיף מים ולבשל. לבלנדר את הכרובית ולהוסיף אותה כ״הקרמה״ בסוף. כמו שמוסיפים שמנת.
אולי להוסיף משהו כדי ל״נפח״ קצת את המרק? (לא תפוחי אדמה)
יש לי כרובית מבושלת רכהה מאד וחשבתי להכין איתה מרק.
באיזה שלב כדאי להוסיף אותה?
חשבתי להתחיל מרק כמו שאני רגילה - סלרי בצל ואולי גזר? לא בטוחה שירק כתום מתאים פה-
להוסיף מים ולבשל. לבלנדר את הכרובית ולהוסיף אותה כ״הקרמה״ בסוף. כמו שמוסיפים שמנת.
אולי להוסיף משהו כדי ל״נפח״ קצת את המרק? (לא תפוחי אדמה)
