מרק פטריות טעים בטירוף

timiהאחת

New member
מנהל
מרק פטריות טעים בטירוף

מצרכים:
1 סלסלת פטריות בצבע בהיר טרי.
1 סלסלת פטריות בצבע חום כהה טרי.
7 שיני שום (מבית טבע)
חופן עלי מנגולד קצוצים (מבית טבע).
חופן עלי סלרי מבית טבע.
2 בצלים קצוצים (1 סגול ו-1 לבן).
4 כפות אבקת מרק פטריות ללא חומרים משמרים, וללא מונסודיום וללא גלוטומט
מלח גס, פלפל שחור גרוס, כורכום.
2 כפות שמן קוקוס של חברת פוקה מבית טבע.
1 בצל כרישה (החלק הלבן בלבד), חתוך
לעיגולים.
3 תפוחי אדמה אדומים שלמים מקולפים.

מסתבר שכל הירק מבית טבע ללא חומרי הדברה, כאשר מבשלים איתם ניתן לחוש בהבדל בטעם. למי שאין מבית טבע כמובן יכול/ה להשתמש בעלים רגילים מהסופר, ובמקום שמן קוקוס ניתן להשתמש בשמן זית.

ההכנה:
1. לטגן את הבצלים הקצוצים עם השום.
2. להוסיף את הפטריות ולטגן עד
שהפטריות מתרככות ומשנות את
צבען. (להוסיף גם את התבלינים).
3. להוסיף את האבקת מרק פטריות
ולערבב היטב.
4. להוסיף מים רותחים ולבשל 40 דקות.
5. להוסיף את כל עלי המנגולד...ואת
התפוחי אדמה.

ובתיאבון.

ניתן להוסיף פחית חלב קוקוס מעשיר את הטעם. ולטעם קצת שונה ניתן להוסיף תבלין קארי לפי הטעם כמובן.

 
למעלה