מרק
לחורף שהגיע

Elinor BC

New member
היי אנשים ../images/Emo70.gif

רק רציתי להזכיר לכמה מכם שנטשו את הקומונה, או שאינם מודעים עדין לקיומה בואו בהמונכם לקומונה החברתית של הפורום: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=1819&smsMsg=

Shakty

New member
1 האתרים הכי מדהימים שיצא לי להכיר

מדובר בעצם בתחנת רדיו אבל זיא כל כך הרבה יותר מזה - התחנה הזו יוצרת ערוץ שידורים רק בשבילך לפי נטעם המוסיקלי שלך - את\ה מתחיל את המסע בכתיבת שם של אמן - נניח פינק פלויד ופה התחנה בוחרת עת המוסיקה עבורך לפי קישורים קונטקסטואלים - והנחייה שלך - בלחיצת כפתור אתה יכול להגיד לתחנה עם אהבת או לא את השיר שהיא בחרה - ואף למחוק אותו לגמרי מהפליליסט. מה שמדהיפ פה שאפשר לשתף את התחנה שלך ועוד הרבה יותר מזה - לאחר כמה שעות האזנה - התחנה יוצרת פרופיל מוסיקלי שלך ויוצרת מן "רשימת חברים" בעלי אותו טעם - איתם ניתן ליצור קשר. טיפה טכני : התחנה משדרת ה 128 KBPS שזו איכות מעולה לשידורי רדיו. הכי הכי חשוב - לגמרי חינם!!! הרשמה קצרה - הורדת נגן ואתם חוגגים. אני כבר שבוא לא מביא דיסקים לעבודה - ואני לא מאזין בכלל לרדיו, כי אני שונא שבוחרים לי את השירים - היום אני מתענג שיר אחרי שיר, כמעט ואין פיספוסים וגם אם יש - אפשר ל"חנך" את הערוץ. אני מאוהב : http://www.last.fm

avki

New member
סליחה על חוסר ההלהבות, אבל במה

זה יותר טוב מהקישור הזה? http://www.pandora.com/

Shakty

New member
אלף אלפי הבדלות

קודם כל נתחיל בעושר המוסיקלי - פנדורה חוזרת על עצמה מהר מאוד- תוך שעה שעתיים אתה שומע את אותם אלבומים. דבר שני אין לך פרופיל מוסיקלי קבוע, אין לךאפשרו לשתף אחרים בתחנה שלך ואין לך אפשרות אינטאקציה עם משתמשים אחרים. דבר שלישי - איכות (לא מילה גסה) - פנדורה עושה סטרימינג דרך פלאש באיכות של 64-96 KBPS (אני מקווה שאני לא מדבר סינית) אי אפשר להשוות לאיכות של 128. אני מקווה שהשתכנעת - גמני האזנתי לפנדורה בהתחלה - אבל אחרי שמצאתי את LAST FM - זה עולם אחר.

avki

New member
הבנתי, תודה רבה!

ואם כבר, איך אני מכניס לתחנת הפינק פלויד שלי נגיד בוב דילן?

Shakty

New member
מאוד פשוט - בתפריט הראשי

מימין לכותר LAST FM תבחר RADIO (השלישי משמאל) בתחבת שתפתח למטה תכתוב את כל המאנים שאתה רוצה בתחנה שלך מופרדים בפסיק - ותבחר מתוך רשימת התחנות שהוא יציע.

avki

New member
זאת אומרת שבעצם אני לא יכול להכין

תחנה משלי שכוללת את האמנים האלה, אלא רק לשמוע תחנות של אחרים שכוללות אותם?

Shakty

New member
למה ? ברור שאתה יכול -

רק תהיה ספציפי ברשימת המאנים מופרדים בפסיקים ויצרת לך תחנה כבקשתך.

avki

New member
ואם כבר יש לי רשימה, ואני רוצה

להוסיף אליה עוד אומן אחד. איך אני עושה את זה?

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שיחקת אותה עם האתר אחי, תודה.

וינסנטי

New member
אממ..

לא הבנתי איך משתמשים, מישהו מוכן להסביר לבור איטרנט שכמותי איך זה עובד? [בעיברית בבקשה, לא הסינית שדיברתם עד עכשיו...]

microbe15

New member
האמת שהרדיו לפי אומנים די צולע

באתר הזה ניתן להוריד פלאגין ששולח לאתר את שמות השירים שאתם שומעים בווינאמפ. אחרי שמורכבת רשימה של ~300 שירים, יש לכם שכנים - אנשים שיש להם טעם מוזיקלי דומה לשלכם. אחרי שנוספים שכנים ניתן להקשיב לתחנה שנקראת "רדיו שכנים", שבעצם מורכבת משירים ששמעו השכנים. זו לדעתי האופציה הכי טובה באתר הזה, התחנה הזאת ממש קולעת לטעמכם המוזיקלי

אכן,

תיקו יעשה את העבודה, אבל אני רוצה לראות את הכחולים במקום השני שיהיה מעניין אחרכך ושיעשה לי טוב על הלב.

Coon Jew

New member
ראינו היום מה הקראוץ הזה שווה

אלף החמצות ואיש המשחק- בושה

למעלה