מרק
לחורף

scooby4

New member
מרק ../images/Emo32.gif לחורף ../images/Emo186.gif

1. קבלו במחיאות כפיים את אייקוני החורף, ועוד אחד שלא הבנתי איך הוא קשור:
ו -
. שיהיה. 2. זהו שירשור "אוף" רישמי, אתם מוזמנים לכתוב פה דברים שלא רציתם לכתוב במקומות אחרים, כי אז יחשבו שאתם ילדותיים / מטופשים / טיפשים / לומדים בהקבצה ד' של כיתה טיפולית. חוץ מזה, מישהו פה יכול להסביר לי מהי משמעות ה"א-ט" באייקון
? 3. סקר
(אני תמיד אוהב לעשות סקר כשזה
): מהי האגדה השנואה עליכם ביותר (סינדרלה, שלגיה...), ולמה? האגדה השנואה ביותר עליי היא היפיפיה הנרדמת. היא לא עושה כלום, כל האגדה, רק ישנה. שום דבר לא מתרחש יותר מדי, הכל מאוד ישנוני מין שכזה - אפילו לא הייתי קורא לאגדה: "סיפור להרדים את הילד שלך", אלא "סיפור לילד שלך שכבר נרדם".

Posiedon

New member
אני רוצה להגיד ש....

תודות למקדונלס על שהמציאו את הפוטטו צ'יפס, וחורף מצויון לכולם,תודה לברד לשלג,לרוח,לרעמים,וזהו. ותודה למנחם על שירות נפלא שנתן לי,תודה מנחם אני אזכור אותך תמיד.

layla18

New member
defently snow withe

i am sorry about the spelling mistakes and i hope u can understand me despaite that. i hate snow white because of several resons: first of all:i never understood the evil qeen..if she wanted to kill snow whit so badly she could poisen her with ret poisoin and that does it..and also who said that in order to be the most butiful person in the world u have to kill your step daghter?she could go and have some sorgeries..and be butiful.. and the dworfs..why didnt thay berry snow white?? its unhelthy and stinky to live a body out said!! and finelly the prince..he kissed a body!!!thats growce!!thats it:)

x project

New member
אני חושבת שעמי ותמי

לא יודעת למה...פשוט יש לי מן תחושה מעפנה קצת כשאני שומעת את האגדה או רואה את הסרט וכאלו

TearS oF AciD

New member
האמממפ...

1. אז הנה אני שוב מוצאת את עצמי בוהה בחתולה שלי שמשום מה יושבת על המסך של המחשב ובו בזמן מריעה בהתרגשות לאייקונים החדשים שבאו עלינו לטובה ופשר ה-
הוא פשוט וקל. בחורף, כשקר וגשום בחוץ, כולנו מעדיפים להתכרבל עם שמיכה מול ה-
2. האממפ.. וואלה אין לי מה לכתוב פעם אחרת. אה כן, וה"א-ט" זהו כמובן ידידנו האוף-טופיק
3. חוטא!! כופר שכמוך!! באיזה אומץ אתה מעיז ככה לבוא לפה (!!!), פורום אגדות, ולדבר על אגדות שאתה שונא?! חצוף!
סתם..
האממפ... הממ.. לא עולה לי כרגע אגדה שאני שונאת.. בהזדמנות אחרת נשיקות

Idan91

New member
וואלה!../images/Emo187.gif

גם אי תהיתי בנוגע ל1 ו2... והנה אוף: בכל פעם שאני נוסעת על האופניים במדרכות ליד הבית שלי בחורף (דהיינו, עכשיו), אני נתקלת בצפרדעים, ת-מ-י-ד אני כמעט דורסת אותן, ות-מ-י-ד הן קופצות מהמדרכה לדשא ברגע האחרון. לפני כמה ימים נתקלתי בשלוש צפרדעים בבת אחת. זה היה מבעית. בכל מקרה, נסעתי עכשיו להביא משהו, ופתאום.. באמצע השביל.. מה ראית? לא צפרדע, כי אם עכבר!
בדרך חזרה, אגב, הוא כבר לא היה (או שדרסתי אותו בלי לשים לב
).

WallFlower

New member
ואי, זה מזכיר לי מיני אגדה אורבנית!

גם ברחוב שלנו יש מלא צפרדעים ופעם כשהייתי קטנה אימא שלי אמרה לי שכדי שאני אשים נעליים כשאני יוצאת החוצה כי השכן שלי דרך על צפרדע בעודו יחף. מה אגדה אורבנית בזה אתם שואלים? לפני שנה הייתי אצל חברה שלי שגרה בערך מולי החזקתי את נעלי ביד ואמרתי לה שאני הולכת, היא עצרה אותי מיד העיפה לי כאפה ואמרה "יא מטומטמת לא שמעת ש(נקבה בשם של שכן אחר!) דרך על צפרדע בעודו יחף? ניסינו לברר את אמיתות האגדה אבל לא הצלחנו ואז חברה אחרת שגרה רחוק מאיתנו סיפרה שמישהו סיפר לה את אותו הסיפור על שכן שלה ופה נגמרת האגדונת שלי.

WallFlower

New member
ואוף:

למה קר באילת? למההההההההה???? ולמה לא היה לי מספיק כסף כדי לקנות עוד דיסק באילת...?

TearS oF AciD

New member
מה אילת?

אני אילתית, למה לא להגיד שבאים אנשים???? תגידו לי כשמישהו מכם בא לפה!! קצת חברה לא תזיק... זה פשוט חור

למעלה