מרק
לחורף

וינסנטי

New member
קניתי שני אלבומים חדשים..

"סלינג אינגלנד ביי דה פאונד" של ג'נסיס.. ו"אנימלס" מיודענו... מה אתם יכולים לספר לי על האלבומים האלה?

עדיאל18

New member
למה אין פורום לדפש מוד?

להקה כל כך מעולה ואני חושב שאני אתחיל ממש להתעמק בהם.מה אתם אומרים?

itaikuskus

New member
לא אהבתי את סלינג אינגלנד

לא יודע למה, לא תפס אותי, אבל יש כאלה שרואים בו כאלבום הדגל של הלהקה הזאת....גם כן להקה... על אנימלס מה יש כבר להגיד, אלבום מצוין,ווטרס עם מלים נוקבות על החברה הבריטית, גילמור עם גיטרות מהשמיים, ו-ואללה! יש אלבום מנצח. בכל מקרה, אתה זה שקנית, מה יש לך להגיד עליהם?

avki

New member
להקה טובה. שירים הרבה יותר מדי

ממוסחרים, אבל עדיין להקה טובה מאד שמשלבת פופ ואלקטרוני משובח. עם כל הכבוד לעופר מאירי, דפש מוד שמים אותו בכיס הקטן. הדיסק שלהם מ2003 משובח.

סלינג אינגלנד דיסק ענקקקק

אנימלס מבוסס בעיקרון על חוות החיות ,ספר שמתעסק בעקרון בהיררכיה שבחברה שכל שכבה מסופרת דרך חיות כמו חזירים כלבים וכבשים סיפור מוכם ביותר ובעצם פה ווטרס מתחיל להלחם נגד הממסד ובסיבוב הופעות במונטריאול 77 ווטרס ירד מהבמה וירק לפנים של מעריץ נלהב וסיפר שזה מה שנתן לו להשראת החומה שבעצם הוא בונה חומה בינו לבין הקהל.

NIR Y

New member
אממ לך למאמרים וכנס לדיונים בקשר

לאנימלס שם בטח תמצא.

avki

New member
פלפל חדש להודעות בפורום!

כל פעם שמישהו כותב הודעה, הוא יוסיף בפסקה נפרדת מתחת להודעה שלו את השם של הלהקה והאלבום או הלהקה והשיר שהוא שומע עכשיו. בלי קשר לתוכן ההודעה שלו. כך תהיה לנו אחרי כמה שבועות 'מודעות' יתר גדולה למה שאנשים שומעים. את מה שהוא שומע הוא יסמן באייקון ה'תו' מחלון האייקונים והסימנים (
). אני מתחיל ראשון, נקווה שזה יתפוס! לדוגמא טובה של איך העיניין הזה עובד אפשר לבדוק את פורום רדיוהד שמשם לקחתי את הרעיון.
Radiohead - Ok Computare

DOCTOR ROBERT

New member
העתקת מפורום רוק, אה?

ורושמים computer ולא computare
Pink Floyd- The Final Cut צדקת, הוא באמת מתאים לחורף.

holo

New member
אחלה../images/Emo13.gif

חדכחדגלךכחדגלךכחדלךכחדגלךכחדג
rolling stones- 40 licks

wommer

New member
נצל"ש קוטנטן

לפני כמה שעות ראיתי סרט ביוגרפיבערוץ הביוגרפי של יס, על אריק קלפטון. מאוד מומלץ, מורחב על חייו כגיטריסט בלוז משובח, מאז גיל 18 ועד היום. מאוד מעניין. רק מוזר שלא הזכירו את ווטרס...הם לא היו חברים יחסית קרובים?

הם חברים עד היום

לפני פחות משנה הם ביצעו ביחד את WYWH בטלוויזיה האמריקאית, במסגרת מרתון גיוס תרומות לנפגעי הצונאמי. אני מניחה שהסיבה שלא הזכירו את ווטרס היא שהוא לא דמות מרכזית בקריירה של קלפטון; יש הרבה אנשים אחרים עמם הוא עבד, שהשפיעו על הקריירה שלו - והוא עליהם - שחשוב יותר להזכירם, במיוחד במסגרת תכנית שהזמן בה מצומצם. בביוגרפיות יותר מקיפות, אני מניחה שגם ווטרס מצויין.

queen man

New member
פרדי מרקורי

בואו לדון על האיש עם הקול הנדיר - פרדי מרקורי בקומונה תמצאו סקרים , חידות וכל נושא הקשור לפרדי כמובן שאתם הפלוידים יכולם לעשות השוואות בין פרדי לרוג'ר ווטרס בקומונה הקומונה פתוחה לכולם :) מקווה שיהיה לי נציגות של מערצי הפלויד בקומונה !! תודה מראש :)

ביוגרפיה קולית???

Maximum Floyd זה דיסק שיצא השנה(!!!), כל רצועה מספרת על תקופה בחיי הפלויד. ואני שואל את עצמי, ממתי הדברים האלה נכנסו לאופנת תעשיית המוסיקה? כי מייסון הוציא לספר שלו דיסק כזה? ויש גם דיסק לג'ימי הנדריקס באותו הסגנון! ולמה הם לא משקיעים בדברים יותר רציניים, הקלטות ה-BBC או איזה הופעה מאוחרת שלהם למשל? לדעתי, הם עושים לעצמם עוול עם דברים כאלה! זה נמצא פה!

שמעתי דיווחים על זה

אין בזה שום דבר חדש, וזה גם לא עשוי ברמה גבוהה, על פי הדיווחים. מייסון עשה משהו אחר: הוא הוציא audiobook של ספרו, דיסקים בהם הוא מקריא חלקים נבחרים מהספר (לא הכל). זה מקובל בתחום המו"לות כבר כעשרים שנה. לא מדובר בביוגרפיה רשמית של הלהקה. הלהקה לא מעורבת בהוצאת הדיסק הזה. ולכן אין שום קשר בין זה לבין הקלטות ה-BBC.

למעלה