מרק

brotos

New member
ציף, הפעם הגזמת!

ניגוד אינטרסים? אולי תגייסי חברי פורום שיחבלו בסקירה על פינק פלויד שברייטמן עשה באתר שלו? הרי, כולנו רוצים שאנשים יכירו ויאהבו את הלהקה, אז למה לא לפעול לכך? הרעיון של הבחור שפתח את השירשור נראה לי נפלא, והיה רצוי שתתמכי בו. טוב, אז אני קורא לכל האנשים בפורום להתגייס לכתיבת הערך בוויקיפדיה, ולו רק בגלל שהאתר הזה הוא נהדר (לפחות ברעיון). מישהו רוצה להתחיל?

מעצבי דעת קהל... ../images/Emo43.gif

היום ב-15:00 פורום אופניים מקיים שידור מיוחד שילווה את הג'ירו, מירוץ האופניים האיטלקי השנתי. את השידור ילוו אפרת לוין ויאיר בן עמי. השידור יועבר גם ב-blogtv. אתם מוזמנים להכנס. לקראת שבוע הספר אנחנו מאתגרים אתכם בסקר מיוחד שבו אתם, גולשי תפוז אנשים, מעצבים את דעת הקהל הישראלי: אנחנו רוצים לדעת איפה הישראלים קוראים ספרים: באוטובוס? במיטה? בשירותים? הכנסו עכשיו והצביעו בסקר!! Don’t Worry סמי הורי! הערב ב-blogtv מגיע כוכב "אהבה מעבר לפינה" לענות לשאלותיכם Live. כולם מוזמנים. ניתן להשאיר שאלות בפורום אהבה מעבר לפינה עד הערב ב-19:00. לאחר מכן- שאלות יתקבלו בצ'ט בלבד!

ימוצה הדין עם עברייני המין-עצומה

עונש המינימום על עבירות מין ואלימות במשפחה הוא ארבע שנות מאסר כולל חובת מאסר בפועל. כיום, העונש הממוצע הנגזר בגין עבירת אונס חמורה הינו 4 שנים - חמישית בלבד מן העונש המירבי. עסקאות הטיעון והעונשים המגוחכים הניתנים לעברייני מין מוכיחים לנו כי בתי המשפט מתעלמים הן מהחוק והן מהחומרה שבאלימות מינית. לא ייתכן שבמציאות בה אחת מתוך שתי נשים עוברת תקיפה מינית, אחת מתוך חמש נשים נאנסת ואחד מתוך שבעה גברים נאנס, כאשר המצב הולך ומחריף מיום ליום, בתי המשפט, האחראים על הדין, שותקים, מקלים את הענישה, ויוצרים בסיס לגיטימציה לאלימות המינית. די לשתיקה! חתמו על העצומה והצטרפו לקריאה: ימוצה הדין עם עברייני המין! *אנא הפיצו עצומה זו הלאה ככל הניתן .

brotos

New member
פורום לליאל קולט?

אוף, עכשיו אני יצטרך לחלק את הזמן בין שלושה פורומים: נס ציונה, פורום לחג השבועות והפורום של ליאל "האגדה" קולט. למה בגרויות דווקא עכשיו?? טוב, בגרויות אפשר להשלים.... ליאל לא!

FloyDviR

New member
ראסמי... לא יותר עדיף ...

כבר לעשות פורום אחד שיקרא "זמרים או זמרות שידוע שיעלמו תוך מקסימום אלבום אחד"

למעלה